Статии и истории

John Deere Forestry
IHC

IHC улеснява прибирането на реколтата и подобрява качеството на кастрене

Управлението на силата на ножовете за кастрене поддържа правилна компресия на хедера на харвестъра и отлична точност на измерване при всякакви условия.

Mechanized Seedling Planter

Засаждане на фиданки за по-добро бъдеще

Механизираната машина за засаждане на фиданки е предназначена да се адаптира към различни видове и е предназначена да се използва на различни пазари в горското стопанство по света.

Харвестър в гората

Спокойствие с РАЗШИРЕНИТЕ ГАРАНЦИИ за вашата горска машина

В John Deere ние вярваме и се доверяваме на качеството на нашите машини; ето защо можем да предоставим най-добрата конструктивна гаранция на пазара като сертификат за качество.

Jori Uusitalo

Прецизният дърводобив е бъдещето на дърводобива.

Джори Ууситало, Професор по горскостопански дейности и логистика в Хелзингския университет, е създал нов, много-целеви модел за дърводобив съвместно със своя научно-изследователски екип. Нарича го прецизен дърводобив.

60 000 тона по-малко емисии въглероден диоксид

60 000 тона по-малко емисии въглероден диоксид

серия G потребяват 16% по-малко гориво на кубичен метър от серия E. Това означава 60 000 тона по-малко емисии въглероден диоксид само за 2021 г. Въздействието в еквивалентно на смяната на 35 000 автомобила с двигатели с вътрешно горене с електрически автомобили.

John Deere 1910G в мина, оборудван с приспособления за минодобив

Отиваме за злато

Транспортьорът 1910G на John Deere е истински звяр в гората, но как бихте го нарекли в златната мина?  Изглежда, че 1910G е истинско чудовище и в минната галерия – според разказите от финландска Лапландия.

John Deere 1510G и висок кран с кош за повдигане на хора

В опит да се достигне небето

Исландия е голям остров със суров пейзаж, формиран от вулканични изригвания от миналото на страната. Обслужващият екип на Landsnet се натоварва в голям, 4х4 автомобил и се отправя към високоволтовия електропровод, в планините на изток от град Рейкявик.