Обслужване

Поддържайте доброто състояние на своите машини!

  Възползвайте се от пакети с услуги, които Ви помагат да подобрите производителността, намалите времето на престой и контролирате разходите. Посредством водещи в отрасъла безжични технологични решения, Вашият дилър ще Ви помогне да оптимизирате работата на машината и да планирате услугите, така че да имате пълно спокойствие и по-висока продуктивност. 

Максимална заетост на машината с John Deere Connected Support™

Знаете, че когато работите усилено, може да се случат неочаквани повреди. А в тези моменти имате нужда от бързо решение.

John Deere Connected Support™ е е тук, за да помогне, вашият дилър може да наблюдава състоянието на машината и активно да отстранява проблемите, за да не спирате работа.

Всичко това е част от стандартния пакет услуги FarmSight, вградени във всяка машина, поддържаща JDLink™.

  

Експертни предупреждения – Технологията на Ваше разположение

Експертни предупреждения – технологията на Ваше разположение

Отключете пълната мощ на интелигентните технологии, за да постигнете максимално полезно време за работа. С експертните предупреждения, вашият John Deere представител може да идентифицира потенциалните повреди в машината и да ги отстрани, преди да са се превърнали в проблем. Добре дошли в Дистанционна поддръжка на John Deere™.

Формула за полезно работно време

John Deere Connected Support™ съчетава свързаност с машините, иновативни инструменти и проактивна поддръжка от вашия дилър, за да гарантира работоспособност и максимална производителност на Вашите машини през целия сезон.

  

Формула за полезно работно време

 

Проактивна поддръжка, която защитава най-важните компоненти

И вие сте като нас и не обичате изненадите. Особено, когато става дума за изправността на вашата машина. Това обикновено означава допълнителни разходи, загуба на продуктивност и по-малко доходност. Нека пропуснем такива изненади. В зависимост от експлоатационния цикъл и интензивността на използване на вашата машина, пакетните услуги FarmSight* включват отдалечено наблюдение на оборудването** и диагностика от вашия дилър, за да ви помага да поддържате машината, по начина, по който искате: с надеждно представяне в най-добрия си вид.

 

Искате още?

Повишете още полезното работно време и производителността на машината с допълнителни услуги FarmSight. Изберете услуги за обучение, услуги за максимално полезно време на работа и услуги за производителност и ги комбинирайте в пакет FarmSight услуги, според Вашите нужди.

  

Съобразени с вашите нужди

Услугите FarmSight могат да се комбинират в различни нива пакетни услуги, за да се постигне максимална полза за вашия бизнес. За индивидуална оферта, моля, свържете се с вашия дилър на John Deere.

  

Разширяване на всичкиСвиване на всички

Стандартно

Като собственик на John Deere машина, Вие се възползвате от John Deere Connected Support™, за да работите без прекъсвания. Като част от Стандартните услуги, Вие получавате помощ при първоначална настройка на машината според Вашите нужди и инструкции за работа.

Select

Select ви носи ползите от най-новите анализи на експертите на вашия дилър и на фабричните данни. На базата на данни в реално време от вашите машини ще получавате своевременни съвети как да поддържате своята машина в добра форма.

Premium

С Premium ще се възползвате от намалени експлоатационни разходи и увеличена производителност на машината с поддръжка на базата на данните и експертните познания – осъществявана на място или с най-новите инструменти за дистанционна поддръжка.

Ultimate

Услугите Ultimate издигат максималното полезно време за работа и производителността на ново ниво. Опитайте пълно обслужване за вашето спокойствие, опиращо се на данните и експертните познания, включително гарантирано полезно работно време на машината.

Локатор на дистрибуторите

Как да заявя?

Посетете своя дилър днес

Намерете представителство

* Услугата не се предлага от всички дилъри. Точният обхват на услугите зависи от индивидуалните предложения на дилърите.

** Всички дистанционни услуги изискват JDLink™ модул за телематика, активен абонамент и съгласието на клиента.

Проактивен подход

Можем да идентифицираме потенциални неизправности по машината, преди да са се превърнали в проблем.

Отдалечена помощ

Възползвайте се от незабавна помощ за настройки и диагностика на вашата машина.

Контролно табло на машината

Контролно табло на машината

 • Наблюдавайте машинния парк въз основа на действителното работно състояние
 • Приоритизиран изглед на проблеми с машината за проактивен подход и увеличено полезно време на работа

Дистанционен достъп до дисплея

Дистанционен достъп до дисплея

 • Дистанционен достъп до дисплея на машината от експерт на дилъра
 • По-бърза поддръжка при конфигуриране на машината и оптимизиране за максимална производителност

 

Expert Alerts

Expert Alerts

 • Система за експертни предупреждения за обслужване на машината
 • Идентифицирайте и поправете неизправности, преди да са се превърнали в проблем
 • Намалете времето за диагностика и ремонт със средно до 20%
 • Технология с отличена с награди

Service ADVISOR remote

Service ADVISOR remote

 • Дистанционна диагностика на машината и прецизен анализ на данните
 • Квалифициран техник отива на място с всички необходими части и инструменти
 • Дистанционни актуализации на софтуера

Продължавайте да работите

Получавате максимално полезно време за работа и максимална производителност

John Deere Connected Support <sup>TM</sup>
PowerGard

Договори PowerGard: бъдете защитени

Когато защитите оборудването си с план PowerGard *, вашият бизнес е стабилен и вашата машина е с максимална производителност, от която се нуждае, за да процъфтява.

Вие решавате - Кое е най-доброто за вас?

Вие решавате кое е най-доброто за вас?

Договорите PowerGard Maintenance предоставят защита за базова превантивна поддръжка и са важни за поддържането на оборудването в добро експлоатационно състояние.
Те са и основа за по-разширените планове PowerGard Protection и Protection Plus.

 

PowerGard Protection

PowerGard Protection

Осигурете си защита и спокойствие с плана PowerGard Protection. Той защитава основните компоненти на задвижването, за да не спирате работа. Така най-сложните и скъпи компоненти на вашата машина (двигател, силоотводен вал, кормилно управление и рама) са покрити от сервизния договор.

PowerGard Protection Plus

PowerGard Protection Plus

Договорите PowerGard Protection Plus предоставят пълно покритие на почти всички компоненти*** за пълно спокойствие.

Услуги FarmSight

Услуги FarmSight

Комбинирайте разширените планове PowerGard Protection с пакетите FarmSight Services за повишена производителност, полезно време за работа и намалени експлоатационни разходи

expert-check
expert-check

Нашите експерти: знаят повече, виждат повече.

Подложете вашата машина на нашата техническата проверка, извършвана точка по точка от нашите сертифицирани техници, и добийте цялостна представа за състоянието и нуждите на вашата машина. Ние оценяваме състоянието на датчиците, електронните компоненти и софтуера с помощта на системата Service ADVISOR на John Deere, която е ексклузивна за дилърите на John Deere, и използваме дългогодишни полеви данни от целия свят, за да определим на кои компоненти да обърнем най-голямо внимание. Така успяваме да видим и най-малкия технически проблем, преди той да се е превърнал в голям проблем за вас през следващия сезон.

Пакети “Всичко включено”
пакет-всичко-включено

Части и сервиз на една обща цена

Предлагаме ремонт, части и поддръжка на фиксирани цени, което ще Ви е от помощ при определяне на бюджета и планирането на поддръжката на  Вашия машинен парк и оборудване. Без повече изненади по отношение на неочаквани разходи за ремонт и резервни части!  Пакетите "Всичко в едно" Ви предлагат експертна помощ от обучени от производителя техници, смяна на износени части и много конкурентни цени за оригинални части, тъй като често фабричното възстановяване на даден компонент е по-добрият избор в сравнение с пълната смяна. Изчислявайте интелигентно с пакети "Всичко в едно".

Намерете представителство >

Какво печеля аз

+ Пакети с фиксирана цена

+ Конкурентни цени на оригинални части, резервни части и комплекти за основен ремонт

+ Пълен контрол и прозрачност на разходите – без изненади

+ Изчислявате и планирате предварително

+ Оптимизирате своите машини

+ Повече време на полето или на пътя – по-висока производителност

+ По-добра цена при продажба на използваната машина

+ Качествена поддръжка от професионално обучен техник на John Deere

+ Смяна на основните износени части

+ Съвети относно софтуерни актуализации и решения за свързаност