Põllumajandus
Селско стопанство
6R

Грандиозен финал: най -добрите предложения сега за нашите най-продавани продукти!

N°1 при режим транспорт и водещи в прецизното земеделие! Сега е моментът да се докоснете до легендата 6R – нашите най-продавани трактори. Днес е вашият шанс да закупите изгодно един от тези надеждни високопроизводителни трактори – свържете се с вашия дилър сега! 

Изберете своята звезда на жътвата за 2022

Изберете своята звезда на жътвата за 2022

Не е ли време да изпробвате комбайн на John Deere, модел от 2022 г.? Предлагащи ненадмината комбинация от висока ефективност, комплексна поддръжка за непрекъсната работа, първокласен комфорт и мощни инструменти за прецизно земеделие, те ще преобразят дейностите по прибиране на реколтата.

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО ЗА ОПЕРАТОРИ 2021

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО ЗА ОПЕРАТОРИ 2021

Колко добър оператор сте? Разкажете ни вашата жътвена история. Можете да спечелите едно от 3 VIP пътувания до дома на „Звездите на жътвата“ или ваучери за online пазаруване!

ВРЕМЕ Е ЗА НАДГРАЖДАНЕ

ВРЕМЕ Е ЗА НАДГРАЖДАНЕ

Трябва лично да усетите тази серия трактори. Усетете от първа ръка производителността, прецизността и комфорта, които тези машини осигуряват на вашия бизнес. Позвънете още сега на своя представител за резервиране на вдъхновяващ тест драйв.

CommandPRO

Серия 6R

Вече с CommandPRO

Открийте Operations Center

Открийте Operations Center

С Operations Center от MyJohnDeere.com, носите винаги стопанството в джоба си. Лесен за употреба, той ви свързва с всички ваши машини, полета и оператори.

РЕШЕНИЯ ЗА АГРАРЕН МЕНИДЖМЪНТ (AMS)

РЕШЕНИЯ ЗА АГРАРЕН МЕНИДЖМЪНТ (AMS)

Нашите решения за аграрен мениджмънт ви помагат да управлявате печеливш и устойчив бизнес, който ще процъфтява.