Обслужване от John Deere

Резервни части и ремонт

Дори машина с марката John Deere понякога се нуждае от ремонт. Когато настъпи този ден, вашият дилър ще направи всичко по силите си, за да сведе до минимум принудителния престой на машината. Със свръхмодерния си сервиз и добре обучен технически персонал дилърът е в състояние да поправи почти всичко бързо и ценово ефективно. За дребните ремонти, които предпочитате да извършите сами, дилърът ще ви достави в рамките на денонощие всичко необходимо – дори за по-старите модели.–

Оригинални части от John Deere

Оригинални части от John Deere

Прецизност и последователност са ключът към успеха – и най-добрият начин да поддържате високата производителност на своето оборудване е с оригиналните части и аксесоари на John Deere. Предлагаме богата гама от висококачествени части за поддържане (и дори подобряване) на високите резултати, които получавате.

Незабавна доставка

И ние като вас не обичаме принудителните престои. Затова, ако вашият дилър на John Deere няма на склад това, от което се нуждаете, ние ще се погрижим да го получите чрез нашата водеща в сектора глобална система за доставка на резервни части.