Хора, които се разхождат сред няколко вида оборудване на John Deere в голямо поле.

ДВИЖИМ СЕ
, ЗА ДА МОЖЕ ЖИВОТЪТ ДА НАПРАВИ КАЧЕСТВЕН СКОК

Никой на работи като нас

Ние извършваме дейност, важна за живота. Като работим за хората, които ни се доверяват и за планетата, която
ни поддържа, ние създаваме интелигентни свързани машини, които позволяват на живота да направи качествен скок.


Клиентите на John Deere са в центъра на всичко, което правим.

Разчитаме на повече от 180-годишен опит и терабайти с ценни данни, за да опознаем тях и бизнеса им по-добре от всеки друг. Нашите лесни за използване технологии помагат да се постигнат резултати, които те виждат на полето, на работното място и в счетоводния си баланс. Ние осигуряваме безпроблемен достъп до части, услуги и подобрения на ефективността от покупка до размяна, предоставяйки поддръжка от световна класа през целия жизнен цикъл на тяхното оборудване, като винаги имаме предвид производителността и устойчивостта.

И никога не забравяме, че’съществуваме, за да може живота на хората да направи качествен скок.


Устойчивост

Ние се стремим да създаваме решения, които поддържат поминъка на нашите клиенти и общности по целия свят за следващите поколения.

Цели за устойчивост

Иновации и технологии

Ние се стремим да създаваме нови начини на мислене и да развиваме нови начини на поведение. Не нарушаваме статуквото, а развиваме решения, насочени към клиентите, които напредват в работата си по начини, които са по-лесни и печеливши.

Посетете Иновации & технологии

Общност

Нашата страст е силна точно толкова, колкото и лоялността, която тя вдъхновява. Такъв вид отношение трябва да се заслужи. С гордост от добре свършената работа, ние оказваме силно въздействие в нашите общности и по света.

Прочетете за силата на гражданството на нашия уебсайт за САЩ

Ръководство

Великите лидери създават страхотни компании, а нашият Главен изпълнителен директор Джон Мей споделя силните водещи ценности на своите предшественици като почтеност, качество, ангажираност и новаторство.

Запознайте се с нашите лидери

Wirgen logo

Wirtgen

Съставена от Wirtgen, Vögele, Hamm, Kleemann и Benninghoven, Wirtgen Group предлага на клиентите решения за мобилни машини за изграждане и възстановяване на пътища, заводи за минно дело и обработка на минерали или рециклиращ материал, както и за производство на асфалт. Петте марки, когато се използват заедно, покриват целия цикъл на пътното строителство – обработка, смесване, настилка, уплътняване и възстановяване.

Hagie logo

Hagie

Цялата историята на Hagie е свързана с иновации и прозорливост. Рей Хаги винаги е бил воден от желанието да подобри производителността и да намери по-добро решение, което го кара да се съсредоточи върху решения за пръскане при посевните култури. През 1947 г. неговата страст да решава проблеми води до производството на първата в’света самоходна пръскачка. Този революционен пробив води до увеличаване на продажбите, разширение на заводите и международен пазар.  Hagie продължава да произвежда пръскачки с висок клиренс и машини за отстраняване на метлиците.

PLA Logo

PLA

Основателят Хуан Карлос Пла създава първите зърнени елеватори в Аржентина’на пристанищата за корабоплаване, преди да произведе своя знаков продукт, пръскачката с високо шаси. До 1978 г. PLA произвежда първата в Латинска Америка’самоходна пръскачка, последвана от системата за автоматично ремарке (1993 г.) и първата ’в света “автоматична пилотна” пръскачка (1999 г.). PLA произвежда сеялки и пръскачки.

Mazzotti Logo

Mazzotti

Основана от фамилията Мацоти, опитът на’компанията в производството на самоходна селскостопанска техника е близо 75-годишен. Тази фамилия, за която фермерството е в кръвта, е изградила репутация на запалени иноватори и визионери с непрекъснатия си стремеж да решава проблеми на клиентите и да отговорят на нуждите. Mazzotti произвежда самоходни пръскачки в Италия.

Monosem logo

Monosem

Повече от 75 години Monosem доставя качествени прецизни вакуумни сеялки и култиватори в над 80 страни по света. От 1945 г. историята’на Monosem е изпъстрена с непрекъснати иновации в продуктите. Дълго време считана за лидер на френския пазар на прецизни сеялки, Monosem разпространява своите продукти в световен мащаб, като около 70 процента от нейната продукция сега се изнася.  Клонът в Канзас Сити, Канзас е фокусиран върху пазара на специализирани култури в Северна Америка.

A&I Products Logo

A&I Products

От 1980 г. A&I Products се е превърнала във водещ производител и дистрибутор на едро на резервни части за следпродажбено обслужване за пазарите на селскостопанско, тревно и промишлено оборудване. Започнала като малък сервиз за машини и ремонтни средства, A&I Products прави преход към производството на нови части, за да замени тези, които са идентифицирани като често нуждаещи се от ремонт. Сега A&I Products предлага над 160 000 различни каталожни номера в множество приложения.

Blue River Technology Logo

Blue River Technology

Blue River Technology е изградена върху проста концепция – максимизиране на ефективността при минимизиране на усилията. Blue River съчетава най-съвременните иновации и технологии за подобряване на селскостопанското производство, като същевременно намалява въздействието върху планетата. Blue River разработи технологията See & Spray Select, налична за пръскачки от сериите 400 и 600 на John Deere. See & Spray комбинира компютърно зрение, машинно самообучение и роботика, за да спести време и пари на клиентите, като същевременно увеличава рентабилността по устойчив начин.

Harvest Profit logo

Harvest Profit

Създадена през 2015 г., Harvest Profit се състои от екип, който живее и работи в сърцето на земеделския район на Северна Дакота. Мисията на ’компанията е да осигури по-добра видимост във финансовите условия на земеделието. Harvest Profit е създала набор от софтуерни инструменти, насочени към улесняване на фермерите да проследяват разходите, печалбите, позициите на пазара на зърно и инвентара. Наричана’е “софтуер за опитни фермери” – тези, които третират своите стопанства като бизнес през цялата година. 

Bear Flag Robotics Logo

Bear Flag Robotics

Мисията на Bear Flag Robotics е да увеличи световното производство на храни, като същевременно намали разходите за отглеждането на култури за храна чрез машинна автоматизация. Компанията създава автономни технологии за селскостопански трактори, повишавайки безопасността, надеждността и рентабилността в стопанствата. Bear Flag Robotics стартира през 2017 г. в Силициевата долина и е основана от Обри Донелан и Игино Кафиеро. Отношенията на Донелан и Кафиеро с John Deere започват с програмата John Deere Startup Collaborator през 2019 г., а придобиването е обявено през 2021 г.

Kriesel Electric logo

Kriesel Electric

От 2014 г. Kreisel са водещи иноватори, фокусирани върху разработването на електрически акумулаторни модули и пакети с потапящо охлаждане. Компанията има диференцирана технология за акумулатори и инфраструктура, предлагаща буферно зареждане на акумулатори, която в момента обслужва глобална клиентска база на множество крайни пазари, включително търговски превозни средства, превозни средства с повишена проходимост, морски плавателни съдове, автомобилни състезания от Формула E и други високоефективни приложения. Компанията е основана от братята Йохан, Маркус и Филип Крайзел и е базирана в Райнбах им Мüюлкрайс, Австрия.