Логистика на части

Логистика на части

 

Ние ви помагаме да не спирате

Това обещание започва от най-близкото до вас място, от което закупувате частите си: вашият дилър и неговият ангажимент за цялостно обслужване за вас. За останалите се грижи една неудържима логистична операция и огромният ни европейски склад за части, където повече от 300 000 различни части могат да са при вас още на следващия ден.

 

 

Склад на търговско представителство

Склад на търговско представителство

Знаете ли, че 8 от 10 поръчки могат да бъдат попълнени незабавно от вашия дилър? И че за всичко останало нашият дилърски екип от 1900 г. в Европа го подкрепя със складовите си наличности? Можете да видите и сами, като проверите наличностите на JDParts.com и дори поръчате направо от там. 80% от това, което ви трябва, е вече на път, дори късно през нощта по време на селскостопанския сезон.

Европейски център за разпределение на части

Европейски център за разпределение на части

Нашите просетители споделят, че никога не са виждали подобно нещо. Това сигурно е вярно, или посещавали ли сте някога склад с размера на 12 футболни игрища? Това е мястото, където разполагаме с повече от 300 000 различни части – от болт за нож до 10,7-метров шнек за комбайн. Най-добрата част: нещата се движат бързо. Нашите усъвършенствани логистични и опаковъчни системи могат да доставят поръчка за доставка на следващия ден само 2 часа след постъпването ѝ.

Център за поддръжка на части

Център за поддръжка на части

Необходим е съвременен център за поддръжка на части, който да управлява сложната международна логистична мрежа като нашата. Неговият звезден екип се грижи почти всички части, доставени от нашите складове и складовете в Европа и САЩ, да бъдат доставени, както е обещано. В някои случаи, които включват дори светкавични поръчки директно до фабриките, които се изпълняват направо от там.

Поддръжка на място

Поддръжка на място

Правилната част е само част от историята. За да се върне вашето оборудване бързо на полето, можете да разчитате на екипите от обучени и сертифицирани техници на дилърите ни да навият ръкави и да ви помогнат, когато се наложи. Използвайки най-бързото диагностично оборудване на John Deere, те ще се справят с повредата на вашия трактор, комбайн, силажокомбайн или пръскачка.

Може би се интересувате и от...