Логистика за части

Логистика на части

 

Ние ви помагаме да не спирате

Това обещание започва от най-близкото до вас място, от което закупувате частите си: вашият дилър и неговият ангажимент за предоставяне на цялостно обслужване. Останалото е в ръцете на нашата изключителна логистична мрежа и огромният ни европейски склад за части, където над 300 000 различни части се поддържат в наличност, за да може при нужда да бъдат при вас още на следващия ден.

 

 

Склад на търговско представителство

Склад на търговско представителство

Знаете ли, че 8 от 10 поръчки могат да бъдат изпълнени незабавно от вашия дилър? И че служителите във вашето местно дилърско представителство могат да проверяват складовите наличности на други представителства? Можете и сами да проверявате наличностите в JDParts.com и дори да поръчвате направо от там. 80% от това, което ви трябва, е налично в склада на вашия дилър и може да бъде поръчано дори късно през нощта по време на жътвения сезон.

Европейски център за дистрибуция на части

Европейски център за дистрибуция на части

Гостите ни споделят, че никога не са виждали подобно нещо. И вероятно е така, освен ако някога не са влизали в склад с размера на 12 футболни игрища? Тук се поддържат в наличност повече от 300 000 различни части – от болт за нож до 10,7-метров шнек за комбайн. Най-важното е, че всичко става бързо. Нашите усъвършенствани логистични и опаковъчни системи могат да обработят поръчка за доставка на следващия ден само 2 часа след постъпването ѝ.

Център за поддръжка за резервни части

Център за поддръжка за резервни части

Необходим е свръхсъвременен център за поддръжка, който да управлява сложната международна логистична мрежа като нашата. Неговият звезден екип се грижи почти всички части, поръчани от нашите складове и депа в Европа и САЩ, да бъдат доставени навреме. В някои случаи това включва дори експресни поръчки за изпълнение директно от завода.

Помощ на място

Помощ на място

Набавянето на необходимата резервна част е само първата част от процеса. За да се върне вашето оборудване бързо на полето, можете да разчитате на екипите от обучени и сертифицирани техници на дилърите, които ще запретнат ръкави и ще ви помогнат, когато се наложи. С помощта на диагностично оборудване на John Deere те бързо ще открият и отстранят повредата във вашия трактор, комбайн, силажокомбайн или пръскачка.

Може би се интересувате и от...