Premium Used

Premium Used

Търсите дотъпни, употребявани, на малко работни часове машини John Deere?

Стикер

Машините, на които можете да се доверите

Когато купувате използвано оборудване John Deere Premium Used, можете да бъдете сигурни, че всички машини са преминали финална 180-плюс-точкова проверка. За ваше допълнително спокойствие можете да обсъдите с вашия дилър пакет за поддръжка и пакет FarmSight Services.

Какви са ползите

 

Контролирано качество

Вашият дилър има достъп до широка гама от “Premium Used” оборудване John Deere, което да ви предложи. Можете да бъде сигурни, че всяка машина е проверена и е в състояние “като нова” или е в “добро” състояние, чиста и добре поддържана, напълно функционална и закупуването от първия ѝ собственик не е било преди повече от 7 години. Проверката трябва да е извършена в последните 3 месеца или 100 работни часа преди продажба.

Тракторите и самоходните пръскачки ще са на макс. 6500 моточаса на двигателя, комбайните и SPFH – макс. 3000 работни часа на барабаните.


Защита на използваното оборудване

Всички употребявани John Deere Premium Used машини се доставят с 3-месечна гаранция за употребявано оборудване, предоставена от дилъра.


Преглед на включените компоненти

Финансиране за използвани машини с John Deere Financial
 
Търсите ли финансиране за оборудване John Deere? Ангажирали сме се да ви помогнем с индивидуални решения за финансиране и лизинг за използвани машини Premium Used. 
 
Попитайте вашия местен дилър за използвани машини Premium Used и за индивидуални решения за финансиране от John Deere Financial. 
 
Premium Used. Качествено John Deere оборудване на достъпна цена.

Изчислете вашата цена тук