Челни товарачи

Използвайте максимално деня си

С лесен и бърз монтаж, нашите товарачи са проектирани за висока производителност – с идеална видимост и  почти нулева необходимост от поддръжка. Те винаги пасват идеално на вашия трактор, включително когато ги монтирате на по-стар модел машина.  Каквито и да са вашите нужди, тук ще намерите подходящия челен товарач.

   

УВЕЛИ ЧАВАНЕ НА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТТА И УЛЕСНЯВАНЕ НА РАБОТАТА

Както всичко, което правим в John Deere, тези функции са разработени в сътрудничество със земеделци като вас, за да направят задачите за товарене по-ефективни и приятни. Сега и вие можете да си спестите много непродуктивни часове и реални пари.

Dynamic weighing system

СИСТЕМА ЗА ДИНАМИЧНО ПРЕТЕГЛЯНЕ

Това е пестяща време точност: винаги ще знаете колко да таксувате и колко да натоварите с мигновена точност. Без губещи време спирания на трактора за всяка кофа, можете да претегляте всичко в движение и да избегнете ненужните допълнителни курсове от миксера за фураж, за да върнете излишния материал в кофата. Спестете си ръкописните бележки в кабината с нашата ексклузивна функция, която ви позволява да създавате рецепти за фуражи според промените в хранителната стойност на фуража или големината на стадото за секунди.

Return to Position

Return to Position

Автоматично връща товарача в предварително зададени позиции на стрелата и кофата – заедно с реверсера на джойстика това е истинско увеличение на производителността.

Level to horizon

НИВЕЛИРАНЕ НА КОФАТА

Тази изключителна функция нивелира работната приставка спрямо земята. Транспортирайте балите по-бързо, никога не разпилявайте или изпускайте товари и се наслаждавайте на цялостно по-гладко возене.

кой челен товарач

Кой челен товарач?

Изхождайки от типа на извършваните задачи, да определим модела, най-подходящ за вас.

 

Леките и ценово достъпни товарачи от серия M са идеални за всички стандартни задачи с челен товарач, като например прибиране на бали, хранене на добитък и преместване на палети. Ако се нуждаете от допълнителна товароподемност,  извършвате тежки задачи, например в горското стопанство или строителството, или ако търсите още по-добра видимост, подобрен комфорт и производителност, нашият челен товарач от серия R ще  бъде най-подходящ за вас.

 

R LOADERM LOADER

Lift capacity

Lift capacity 

Collect bales

Collect bales

Base

Base

Feed cattle

Feed cattle

Base

Base

Move pallets

Move pallets

Base

Base

Digging/heavy duty

Digging/heavy duty

Base

 –

Suspension

Suspension

Base

Optional

Dynamic Weighing System

Dynamic Weighing System

Optional

 –

Return To Position

Return To Position

Optional

 –

Level To Horizon

Level To Horizon

Optional

 –

Base стандартно оборудване     Optional опция     – не се предлага

Челни товарачи от серия R

Челни товарачи от серия R

Създадени за неограничена производителност и  лесно използване, тези товарачи издържат   дори на най-трудните условия.

603R >   623R >   643R >   663R >   683R >

челни товарачи, серия m

Челни товарачи от серия M

Леки и мощни, те са достъпното и цялостно решение за всички стандартни приложения. Предлагат се директно от завода или като възможност за модернизация.

543M >   603M >    623M >    643M >