Комбайни

Компактни комбайни W330/W440

Компактни комбайни W300/W400

Свършете бързо работата, когато решите: Нашите леки комбайни с 5 и 6 сламотръса осигуряват производителност на тежки машини в компактен формат. Новата кабина с общ обем от 3,30m² задава стандарта за комбайните този клас.

Серия W

Серия W

Серията W не само повишава вашата производителност и ефективност, но и ви дава по-добро качество на зърното и сламата, благодарение на много интелигентни детайли като големия вършачен барабан с размер 660 mm, секциониран вършачен подбарабан, 10 вършачни шини и първична шина на контрата с бърз монтаж.

Серия Т

Серия Т

Серия Т предлага всичко: гладък поток на реколтата, който е по-нежен към зърното и сламата, най-голямата площ за активно сепариране сред сламотръсните комбайни на пазара с новия сепаратор Tangential Plus и просторна кабина, която поставя нови стандарти за комфорт и удобство.

Серия S700

Серия S700: Автоматизираният комбайн

АВТОМАТИЗИРАН . . . Новият S700 е напълно автоматизиран комбайн. Той съдържа целия ни опит като един от водещите производители на комбайни в света. Разработен съвместно с нашите инженери и клиенти, този комбайн е революционен по отношение на производителността, качеството на зърното и ниските загуби.