Комбайни

Изберете своята звезда на жътвата за 2022

Изберете своята звезда на жътвата за 2022

Не е ли време да изпробвате комбайн на John Deere, модел от 2022 г.? Предлагащи ненадмината комбинация от висока ефективност, комплексна поддръжка за непрекъсната работа, първокласен комфорт и мощни инструменти за прецизно земеделие, те ще преобразят дейностите по прибиране на реколтата.

ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ 50 ТОНА/ ЧАС

Серия T:

ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ 50 ТОНА/ ЧАС

Серия S

Серия S

КОМБАЙН С ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ 75 ТОНА/ЧАС

W

Серия W:

ПРИБИРАНЕ НА РЕКОЛТАТА ЗА РЕКОРДНО КРАТКО ВРЕМЕ

Два комбайна
ПАКЕТ HARVEST PROMISE

Заместващ комбайн: Нашият водещ на пазара пакет "Обещание за жътва" е част от стандартната доставка с всеки нов комбайн.

EXPERT CHECK

Expert Check оптимизира вашия комбайн и го подготвя за следващия сезон. Нашите специално обучени и сертифицирани сервизни специалисти знаят кои компоненти изискват специално внимание – благодарение на усъвършенстваните инструменти на John Deere, разработени въз основа на познания от хиляди жътвени кампании.

ГАРАНЦИЯ ЗА 24-ЧАСОВА ДОСТАВКА НА РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ

Инвестирахме в най-голямата логистична мрежа за резервни части в земеделския отрасъл. Имаме повече машини на полето и поддържаме повече складови наличности с резервни части от всеки друг производител. Всичко това ни позволява неизменно да изпълняваме над 97% от всички поръчки в рамките на 24 часа.

ЗАМЕСТВАЩА МАШИНА

Ще ви осигурим заместваща машина, ако резервните части се забавят. Разликата е, че ние ще се погрижим за всичко, вместо да платим на подизпълнител. Нашите дилъри разполагат с резерв от точните комбайни, с точния размер.

ОБУЧЕНИЕ

Обучени от производителя специалисти при сертифицираните дилъри ще осигурят професионално обучение за операторите не само когато получите новия си комбайн – те ще бъдат на разположение за опреснителни курсове всеки сезон.

СПЕЦИАЛИСТИ НА МЯСТО

Сертифицираните дилъри разполагат с обучени от производителя експерти по прибирането на реколтата на пълен работен ден, които могат да настроят вашия комбайн преди началото на сезона. Също така те ще ви посетят по време на сезона, за да се уверят, че вашата машина работи винаги на оптималното си ниво на производителност.