Зърнокомбайни

Кодът за отличие: нашите комбайни с Deere ДНК

Нашите зърнокомбайни T5, T6, S7 и X9 вече споделят новия стил и дизайн на кабината на X9, включително големият дисплей G5Plus с висока разделителна способност. Новите ефективни двигатели JD9X и JD14X осигуряват мощност  технологията HarvestMotion™ и Harvest IPM, а цялото ни семейство комбайни има универсални хедери и възможности за високоскоростна обработка на зърно, за да се гарантира, че вашият селскостопански потенциал е толкова голям, колкото са вашите цели.

Модели

Комбайни X9

Постигнете най-високите си с нашата най-модерна технология за автоматизирано предвиждане на скоростта на жътва при върховия модел X9. Разучете множеството функции, предназначени да подобрят вашата жътва до нови нива на съвършенство и ефективност.

Модел

Комбайни S7

Благодарение на усъвършенствания технологичен пакет на S7, включително автоматизация на настройките за жътвата и автоматизирано предвиждане на скоростта на жътва, всеки оператор вече може да работи на експертно ниво. Открийте технологията за прибиране, която надгражда вашата работа, в комбайна S7.

Драпери

Комбайни Т5 | T6

Насладете се на разширена видимост, тиха кабина, луксозни опции за седалката и дигитален работен дисплей с висока разделителна способност. Нашите комбайни T5 и T6 с многобарабанна сламотръсна технология ви осигуряват ефективни иновации в жътвата при първокласен комфорт в кабината.

Свързани теми

Технология Grain Sensing

Технология Grain Sensing

HarvestLab на John Deere измерва съдържанието на протеин в реално време. Това може да ви помогне да получите повече информирани
решения относно управлението на хранителните вещества, избора на сортовете семена и търговията и съхраняването на културите.

Connected Support

Connected Support

Научете как вашият търговски представител може да използва свързаност с JDLink™ за осигуряване на набор от услуги за дистанционно наблюдение, които ще подобрят логистиката на жътвата.

Интелигентно земеделие

Интелигентно земеделие

Технологията може да ви помогне да използвате данните от жътвата, за да планирате сеитбата за следващия сезон.