Зърнокомбайни

ДОБРЕ ДОШЛИ В БЪДЕЩЕТО НА ЖЪТВЕНИЯ ПРОЦЕС

Справянето с непредвидими ситуации се превръща в новото нормално. Не е достатъчно да разполагате просто със страхотен комбайн. Необходимо ви е общо решение за прибиране на реколтата. Изключителна производителност. Интелигентна земеделска технология. Сигурност при сервиз и поддръжка. И още.

Запознайте се с Harveststars. Трите серии: T, S и X. Предлагайки избор от технологии за овършаване и сепариране за дейности с различен обем, всички те споделят едни и същи модерни технологии и експертна поддръжка от дилъри за успешно прибиране на реколтата.
 

Модели

Серия X: 100 тона/час*

Нова представа за съвременния комбайн. Не става въпрос за свръхвисока мощност. А за ефективна конструкция. С най-широкия корпус от всеки друг комбайн на пазара, производителността е вече на друго ниво.

Модел

Серия S: 75 тона/час*

Неговата опростена конструкция, здравина и надеждност при работа са оценени високо от фермерите  навсякъде по света. Тайната на успеха на серия S е в щадящата обработка на зърното благодарение на един от най-големите единични ротори на пазара.

Драпери

Серия T: 50 тона/час*

Най-голямата площ за сепарация от всеки сламотръсен комбайн на пазара. Уникално конфигурираната му много-барабанна система за вършеене и сепариране осигурява ненадминато качество на сламата. За компактен комбайн, производителността му е несравнима.


Пълна гама решения за жътва

Разгледайте нашата пълна гама от решения за жътва.
Изключителна производителност. Лесна употреба. Рентабилност. И устойчивост.

 • РАБОТНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  ОГРОМНА РАБОТНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ
   

  Тестове на DLG, списанията Profi и Traction показват как нашите комбайни прибират множество тонове на час.
   

  <1% ЗАГУБИ

  Когато жънете стотици хектари, всички дребни подобрения ви носят повече приходи в банката. 

  РАБОТНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
 • ЛЕСНО УПРАВЛЕНИЕ

  НОВО ПОКОЛЕНИЕ ДИСПЛЕИ
   

  Новите дисплеи G5Plus, с техния голям сензорен екран с висока разделителна способност разполагат с мощен интегриран софтуер за лесно прибиране на реколтата.

  ПРОСТИ ИНСТРУМЕНТИ ЗА АВТОМАТИЗАЦИЯ

  Интуитивни, с минимално изискване за обучение. Ще ожънете повече хектари на час с по-малко напрежение и по-ниски загуби.

  ЛЕСНО ИЗПОЛЗВАНЕ
 • РЕНТАБИЛНОСТ

  СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ БЕЗ ИНФЛАЦИЯ

  Договорът за обслужване PowerGard™ с фиксирана цена, без горен лимит за ремонти, ви дава допълнително спокойствие със значителен потенциал за спестявания. *За участващите дилъри.

   

  БЕЗПЛАТНА СВЪРЗАНОСТ, ПЕСТЯЩА ВРЕМЕ
   

  Дистанционно наблюдаване на вашите машини, планиране на работата ви предварително и подобряване на ефективността на жътвата.

   

  РЕНТАБИЛНОСТ
 • УСТОЙЧИВОСТ

  СЕНЗОРНА СИСТЕМА ЗА ЗЪРНО HARVESTLAB

  Измервайте съдържанието на протеин в реално време, за да вземате по-информирани решения за съдържанието на хранителни вещества, избор на сортови семена и маркетинг и съхранение на реколтата.

  НАПЪЛНО ИНТЕГРИРАНО УПРАВЛЕНИЕ

  John Deere Operations Center™ се свързва с 200 софтуерни партньора за ниво на контрол на управлението, което е ненадминато в селското стопанство.

  УСТОЙЧИВОСТ

Серия X

Увеличение на производителността с 30% спрямо настоящите комбайни на мултинационалната земеделска компания Baltic Agrar бе основният стимул да предпочетат Серия Х.

Бъдещето е с класовете напред

Драпер хедерите предлагат по-висока производителност, по-ниска чувствителност към променящите се условия на полето и по-тиха работа. Посетихме 27 клиенти на серии S и T в цяла Европа и проведохме сравнителен тест с техни хедери, за да видим дали смятат, че това подобрение си струва.

Свързани теми

Технология Grain Sensing

Технология Grain Sensing

HarvestLab на John Deere измерва съдържанието на протеин в реално време. Това може да ви помогне да разполагате с повече информирани
решения относно управлението на хранителните вещества, избора на сортовете семена и търговията и съхраняването на културите.

Connected Support

Connected Support

Научете как вашият търговски представител може да използва свързаност с JDLink™ за осигуряване на набор от услуги за дистанционно наблюдение, които ще подобрят логистиката на жътвата.

Интелигентно земеделие

Интелигентно земеделие

Технологията може да ви помогне да използвате данните от жътвата, за да планирате сеитбата за следващия сезон.

*Тестове за производителност:
Серия X - полеви тест Profi, 10.2020 г. (www.profi.de)
Серия S - Вътрешен полеви тест, проведен от John Deere в La Rohelle, Франция, 07.2021 г. и Aalborg, Дания, 08.2021 г.
Серия T - полеви тест Profi, 10.2020 г. (www.profi.de)

**Само при участващи дилъри