Самоходни силажокомбайни – създадени за рязане

spfh
Силажокомбайни от серия 8000

Силажокомбайни от серия 8000

Създадохме серия 8000 за онова, което е най-важно, за да ви позволи по-ефективно да произвеждате по-висококачествен силаж. Открийте превъзходна ефективност на рязане, на която можете да разчитате, при възможно най-ниски експлоатационни разходи. 

Силажокомбайни от серия 9000

Силажокомбайни от серия 9000

С първокласен анализ на растителната маса и възможности за документиране, несравнимо качество на фуража с изключително здраво устройство за обработка на зърната и изключителни двигатели, самоходните силажокомбайни от серия 9000 помагат да издигнете работата си на следващо ниво.

Очаква ви голяма отстъпка

За ограничен период от време събрахме за вас Четири специални модела със значителни отстъпки до 15 000 €. Открийте ги и намерете онзи, който е точно за вас.

9500 Pro: обща ефективност без AdBlue®

9500 Pro: обща ефективност без AdBlue®

Увеличете производителността и ефективността си с нашия първокласен силажокомбайн. Тази мощност на двигателя с готовност за интернет функции и навигация вече е настроена за най-новите универсални дисплеи G5. Разполага с ефективна автоматизация като Pro-Touch и нашия пакет Premium LED светлини. Износващите се части DuraLine Premium и задвижването на хедера за тежки условия осигуряват безпроблемно събиране на реколтата с висока достъпност.

8600 Pro: изпитана от DLG ефективност

8600 Pro: изпитана от DLG ефективност

Изпитан с производителност от 239 т/ч, този модел 8600 осигурява впечатляваща производителност, при спестяване на разходи от 0,47 л/т. С готовност за интернет функции и навигация и работи с най-новите универсални дисплеи G5. Характеризира се с ефективна автоматизация като Pro-Touch и нашия пакет Premium LED светлини. Износващите се части DuraLine Premium и задвижването на хедера за тежки условия осигуряват безпроблемно събиране на реколтата с висока достъпност.

8500 Pro: повишете очакванията си

8500 Pro: повишете очакванията си

Възползвайте се от ефективно управление на културите и висока тяга при всякакви култури и условия. 8500 се отличава с ефективна автоматизация като Pro-Touch и разполага с нашия пакет Premium LED светлини. Подготовка за безжични настройки и функции и навигация и вече е настроен за най-новите универсални дисплеи G5. Системата за откриване на камъни, износващите се части DuraLine Premium и задвижването на хедера за тежки условия осигуряват безпроблемно събиране на реколтата с висока достъпност.

8200 Pro: нов двигател, повече мощност

8200 Pro: нов двигател, повече мощност

Сега с повече мощност и същата изключителна тяга и ефективност по отношение на културите, моделът 8200 също така разполага и с автоматичен съединител на хедера. Всичко е настроено за най-новия универсален дисплей G5 на John Deere и пакет Premium LED светлини. Износващи се части DuraLine Premium и системата за установяване на камъни гарантират безпроблемно събиране на реколтата с висока достъпност, функции като ProTouch добавят ефективна автоматизация.

Хедери за сено

Хедери за сено

Прецизно високоефективно събиране на сеното, имате избор между подбирачи от серии 6X9 и R.

Хедери за царевица

Хедери за царевица

Хедерите за царевица 300plus и 400plus са световно признати с високия си капацитет, надеждност и малка нужда от поддръжка.

Хедери за цели култури

Хедери за цели култури

Жътвата на цели растения за силаж е възможно най-ефективна с хедерите ProfiCut Zürn.

HarvestLab™ 3000

HarvestLab™ 3000

Получавайте в реално време анализи на фуража и наторяването и правете настройки на полето на базата на моментни, много прецизни данни, събрани в реално време със сензорната технология за близка инфрачервена рефлексия (NIR).

Каталог за части

Каталог за части

Всички марки, всички модели, всякаква възраст. Всички части, от които се нуждаете, от дилъра на John Deere. За животновъдството, горското стопанство, градината и работилницата. Разгледайте нашата разширена гама от части.