Самоходни силажокомбайни

Когато изберете силажокомбайна John Deere, инвестирате в нещо повече от най-добрата машина в света. Така вие се включвате в екип. Екип, чиито сервиз и поддръжка на световно ниво ще ви осигурят непрекъсната жътва на силаж. И това не е всичко. Получавате една екстра като стандарт: Несравнимата репутация на John Deere. Една компания. Едно име. От 1837 досега.

Серия 8000

Нашите клиенти ни дадоха ясни насоки за новата серия 8000. Ненадминати характеристики в шест ключови области: енергийна ефективност, качество на фуража, комфорт, надеждност, сцепление с терена и рентабилност. Това беше истинско предизвикателство. Но ние сме убедени, че сме се справили.

Просто обработете!

Просто обработете!

ОТЛИЧНА обработка на зърната от 3 до 29 mm LOC при всяко сухо вещество.

HarvestLab 3000

HarvestLab 3000

Влажността на посевите може да се различава с над 20% в едно поле, при което се налага различна дължина на рязане, за да се осигури идеално уплътняване на силажа без въздушни джобове. Монтирана на силажокомбайн John Deere, системата HarvestLab 3000 позволява автоматична настройка на дължината на рязане въз основа на съдържанието на сухо вещество.

С ПО-ГОЛЯМА ГАРАНЦИЯ.

С ПО-ГОЛЯМА ГАРАНЦИЯ.

С DURA LINE

Облицовките на улеите за растителна маса Dura Line на John Deere сега се предлагат в три комплектовки. За всяка потребност, в зависимост от вашите индивидуални изисквания за събиране на реколтата, се предлага перфектната комплектовка. И всяка една от тях има гаранция*, че издържат 3000 моточаса или 5 години експлоатация, което изтече първо! С Dura Line можете да направите повече. Гарантирано.

*Гаранцията изключва ножица, ножове, държачи за ножове, гладки стъргалки за ролка

Посъветвайте се с дилъра на John Deere за подробности сега!