Оборудване за тревни площи и градини

Клиент на работа. Добре свършена.

John Deere косачки: правилната машина за всякакви тревни площи

За да направите градината си точно както искате, се нуждаете от подходящата машина. Собствениците на имоти са доволни от косачките и градинските трактори John Deere от десетилетия, тъй като те са верни помощници за идеалната градина. Независимо дали се интересувате от класическа тракторни косачки или предпочитате нашите косачки с нулев радиус на завиване, моделите на John Deere предлагат комбинация от здравина, надеждност и са изключително лесни за управление и употреба. Тъй като един изключителен продукт винаги трябва да се предлага заедно с изключително обслужване, нашите експерти ще ви съдействат за всяка поддръжка, от която се нуждаете.

Независимо как искате да поддържате градината си, тук ще намерите подходящата машина.

riding-lawn-equipment

Тракторни косачки John Deere

Ефективност, комфорт и перфектно косене – ето за какво служат тракторните косачки John Deere. Независимо дали е малък или голям модел, тук ще намерите подходящата машина за поддръжка на вашата тревна площ.

riding-lawn-equipment1

Косачки с нулев радиус на завиване ZTrak

Косачките с нулев радиус на завиване на John Deere бързо осигуряват първокласно качество на рязане и отлична маневреност. Освен това спестявате много време благодарение на скоростта до 14,5 km/h.

Още продукти за тревни площи и градини:

В допълнение към косачките и градинските трактори: научихте ли за нашите допълнителни предложения? Можете да намерите всичко, от което се нуждаете за поддръжка на вашите тревни площи тук.

Допълнително оборудване за косачка John Deere

Допълнително оборудване за косачка John Deere

Търсите полезно допълнително оборудване за вашата тракторна косачка? Няма проблем! Независимо дали търсите количка или чифт допълнителни светлини, тук ще откриете подходящото допълнително оборудване.