Транспортьор John Deere и дървесина

Системата се включва и изключва с натискането на един бутон.

Системата омекотява крайния ход на цилиндъра и избягва силните ударни натоварвания в крайните позиции, което допринася за по-гладко управление и подобрява дълготрайността на стрелата.

John Deere 910G и дървесина

Точна информация

Данните между машините се актуализират с помощта на облачна услуга, а всички оператори от същата работна площадка могат да видят всички дървесни видове и сортове дървесина с извозните маршрути, чак до последния дървен труп. 

John Deere 910G в гората

Ергономично работно място

Нивелиращата и въртяща се кабина помага на оператора да поддържа правилната работна поза, за да предотврати напреженията върху зоните на гърба и раменете. Операторът може да седи изправен дори и при неравен терен и кабината може да се завърти във всички посоки така, че операторът да е с лице към зоната на работа. 

Изглед към гората от машина за горско стопанство на John Deere

Ясна гледка

Поликарбонатната плоскост RENCRAFT® е висококачествен материал, който предлага отлични оптични качества благодарение на производствения си процес. Няма изкривявания на видимостта дори при кос поглед. Благодарение на свръх-твърдото покритие, поликарбонатната плоскост е с почти същата износоустойчивост като стъклото. Чистачките не я драскат лесно и устойчивостта й на почистващи препарати е добра. Новите прозорци са и по-дебели от старите, така че звукоизолацията също се подобри. 

John Deere 910G

Системата регулира оборотите на двигателя

Адаптивното управление на задвижването е уникална стандартна характеристика в горските машини от серия G. Системата за управление подобрява управляемостта и продуктивността на машините. Операторът избира желания режим на движение (Еко, Нормален, Мощен), подходящ за работните условия, и системата автоматично регулира оборотите на двигателя така, че да съответстват на натоварването на двигателя, и ги поддържа стабилни и при високи натоварвания. Високите обороти на двигателя се използват само при необходимост, което понижава нивото на шум и разхода на гориво.