Въртяща се и нивелираща се кабина

Въртяща се и нивелираща се кабина

Комфортът е фактор за продуктивността

Кабините на горските машини на John Deere са безспорни фаворити в сектора

Въртящата се и нивелираща се кабина увеличава ефективността на работата и подобрява ергономията. Функцията за автоматично нивелиране позволява на оператора да седи изправен, дори когато машината се движи по неравен терен. Стрелата и кабината са монтирани върху отделни секции от рамката, като така ефективно се намалява силата на сътресенията при обработката на дървесните стволове и се подобрява комфорта за оператора.

Нашите клиенти работят във въртящи се и нивелиращи се кабини вече стотици милиони часове. Машините се предлагат с въртяща се и нивелираща се кабина или с неподвижна кабина. Изберете характеристиките, които най-добре пасват на вашите дърводобивни операции.

Кабината гледа към работната зона

Въртящата се и нивелираща се кабина следва въртенето на стрелата и осигурява на оператора добра видимост към цялата работна зона, към мястото на сечта и към колелата. Работата върви гладко, тъй като кабината може да се завърти в оптималната посока, предвид планирането на работата и видимостта на оператора, без спиране на машината.

Кабината се върти на 290 градуса

Въртящата се кабина осигурява на оператора отлична видимост към цялата работна зона, към върха на стрелата и към мястото на сечта. Машината може да се управлява и когато кабината е завъртяна в странична позиция.

Комфортът е фактор за продуктивността

Въртящата се и нивелираща се кабина увеличава ефективността на работата и подобрява ергономията. Функцията за автоматично нивелиране позволява на оператора да седи изправен, дори когато машината се движи по неравен терен.

Нивелиращата се кабина повишава комфорта при работа

Нивелиращата се кабина повишава комфорта при работа

При харвестърите, кабината е монтирана върху отделна рамка, като така ефективно намалява силата на сътресенията, когато се обработват дървесните стволове.

 

При настройка на въртенето и нивелирането на кабината се предлагат множество опции за индивидуална настройка, така че всеки оператор може да използва тези функции според предпочитанията си.

Опции за индивидуална настройка

HeadingIcon

John Deere metsäkoneen ohjaamo

Операторът седи изправен дори когато машината се намира на неравен терен. При работа в различни посоки, кабината може да се завърта така, че да гледа към зоната на работа.

Кабината гледа към работната зона

HeadingIcon

John Deere kääntyvä ohjaamo

Въртящата се и нивелиращата се кабина помага на оператора да поддържа правилната работна поза, за да предотврати напреженията върху зоните на гърба и раменете.

Подобрява ергономията

HeadingIcon

John Deere metsäkoneen ohjaamo

John Deere въртяща се и нивелираща се кабина

Въртяща се и нивелираща се кабина представлява ергономична работна среда

Видеоклипът показва как въртящата се и нивелираща се кабина улеснява работата на операторите на горски машини и подобрява ергономията.