Обвързани с качеството на живот

Цели за устойчивост на John Deere

 • Оранжев триъгълник с човек, носещ каска и предпазни очила

  Професионална безопасност

 • Жълто-зелена икона на проследявано оборудване с триъгълник за рециклиране, заменящ колесна верига.

  Устойчивост на продуктите

 • Изображение на вятърна турбина с жълт вятър и икони за слънце

  Устойчива употреба на енергия

 • Сиво изображение на водна капка със стрелка, указващо устойчивост на повторна употреба в по-голямо изображение на вълни на воден източник

  Отговорност при използване на водата

 • Изображение на логото за рециклиране с три стрелки върху изображение на сграда

  Увеличаване на рециклирането

По-добър утрешен ден

Устойчивост в действие

 • Извадки от доклад: Проекти за растеж

  Водни работи

  Living Lands & Waters®, световно известна организация за почистване на речни басейни, основана в Ийст Молайн, Илинойс, използва екскаватор John Deere 210G LC в помощ на почистването на р. Охайо.

  John Deere 210G LC с кука товари стари гуми върху баржа за доставяне до завод за рециклиране.
 • Извадки от доклад: Проекти за растеж

  Обединена екосистема

  Стопанството Santa Brigida в Ипамери, Гойас, Бразилия, е приело интегрирани практики за посеви, добитък и горски масиви през 2006 г.

  Редове млада соя, засята в поле.
 • Извадки от доклад: Проекти за растеж

  Африканска експанзия

  Над 130 точки на търговски представителства в целия африкански континент насърчават механизацията и задвижват икономическия ръст.

  Жени земеделци гледат как се използва трактор със сеялка John Deere в северна Гана.
 • Извадки от доклад: Проекти за растеж

  Подобрение чрез вдъхновение

  На скорошен промишлен панаир за непрекъснати подобрения служители на John Deere Harvester Works бяха поканени да гласуват за любимите си проекти в категориите Безопасност, Качество и Ефективност въз основа на областите с оригинални/новаторски решения, екипна работа и въздействие.

  Трима служители на John Deere гледат лаптоп, поставен върху хедер на комбайн във фабриката Harvester Works в Ийст Молайн, Илинойс, САЩ.
 • Извадки от доклад: Проекти за растеж

  Идея с крака

  John Deere Werke в Манхайм, Германия, тества и внедри новаторско сътрудничество човек-робот, познато още като “стол без стол” — ергономично механтронно устройство за носене, проектирано за производствени среди, което ви позволява да седнете където и когато ви е необходимо.

  Служител от фабриката е седнал на устройството "стол без стол", което е прикрепено към тялото му, във фабриката в Манхайм, Германия.
 • Извадки от доклад: Бъдеще, ориентирано към хората

  Разширени перспективи

  Розалинд “Роз” Фокс, директор на фабриката в John Deere Des Moines Works, е първата тъмнокожа жена директор на фабрика в историята на Deere.

  Директорът на фабриката в Des Moines Works, Розалинд Фокс, стои до пръскачка на пода на фабриката.
 • Извадки от доклад: Бъдеще, ориентирано към хората

  Подготовка на следващото поколение

  Менторите на John Deere подкрепят не само нашите настоящи колеги, но и тези в нашето бъдеще. Чрез професионални организации като Общество на жените инженери и организации с идеална цел като FIRST (За вдъхновяване и признаване на науката и технологията), служителите на John Deere вдъхновяват следващото поколение иноватори в науката, технологията, инженерните науки и математиката (STEM).

  Близък план на студентка по инженерни науки, конструираща роботизирано устройство, с колега зад устройството.
 • Извадки от доклад: Бъдеще, ориентирано към хората

  Над половин-вековна сила

  Гейлорд Конвърс започва кариерата си в John Deere през 1967 г. Оттогава се е докоснал до почти два милиона трактора и безброй съдби.

  Гелорд Конвърс гледа напред в камерата.
 • Извадки от доклад: Бъдеще, ориентирано към хората

  Световна общност

  През успеха на малките земеделци увеличаваме възможностите за подсилване на семейни стопанства, подсилваме местната безопасност на храните и хранителни стойности, съживяваме селските земеделски райони и осигуряваме възможности за глобален просперитет.

  Жена показва продукцията си в ръце от кошница на фермерски пазар в Индия.
 • Извадки от доклад: Бъдеще, ориентирано към хората

  Уеднаквена визия

  За да увеличим максимално перспективите, с гордост си партнираме с професионални организации като Prospanica (Асоциацията на испанските професионалисти), Малцинствата в земеделието, природните ресурси и свързани науки, Националното общество на тъмнокожите инженери и много други.

  Тъмнокож инженер на John Deere стои на масата на друг служител в кафенето на Dubuque Works.

 

 • Оценка на жизнения цикъл на продукта

  Материален свят

  С помощта на “оценката на жизнения цикъл,” ние внимателно изследваме всеки етап от експлоатационния живот на нашите продукти, като търсим начини за намаляване на собствения си екологичен отпечатък, като подобряваме ефективността и устойчивостта.

  Застанал на коляно земеделец гледа пръстта в едната си ръка с трактор във фон, пневматична количка и пневматична сеялка в полето, Саскачеуан, Канада.
 • Оценка на жизнения цикъл на продукта

  Редуциране и повторна употреба

  Започваме с минимизиране на суровите материали. От сглобяването до доставката, производственият процес е проектиран с възможно най-малкият екологичен отпечатък в основата на проекта. Чрез максимално увеличаване на горивната ефективност и други ключови фактори можем да намалим екологичното въздействие върху нашите продукти. Самите продукти са проектирани за издържливост, но често може да имат и втори живот като рециклиран материал.

  Във фабриката на John Deere Factory в Манхайм, Германия, мъж и жена работят заедно на линия за производство на трактори.