Оригинален филтър на John Deere

Идеална съвместимост

Тъй като ние сме конструирали вашата машина, имаме някои конкретни идеи относно това какво трябва да правят идеалните филтри за нея. Ето защо разработваме и изпитваме нашите собствени оригинални филтри. Какво означава това за вас? Като използвате оригинални филтри на John Deere, вие си гарантирате, че машината на John Deere, която сте купили ще постигне ефективността и производителността присъщи за нея. Нашите маслени, въздушни и горивни филтри не допускат в двигателя вредни частици, като същевременно оптимизират разхода на гориво с идеалната съвместимост за вашата машина и нейните изисквания.

Филтри

Хидравлични филтри John Deere

Използвайте нашите оригинални филтри, за да постигнете капацитета, който гарантира повече ефективност и по-добра защита на компонентите за вашите хидравлични системи – за задържане на замърсителите и за недопускане на повреда в оборудването от утайки и киселини.

Други филтри може да имат само два обръча от термопластично лепило. Хидравличните филтри John Deere се отличават с пет обръча от термопластично лепило, гарантиращи равномерно разстояние между филтриращия материал за по-голям капацитет.

Въздушни филтри на кабината John Deere

Въздушни филтри за кабината John Deere

Държат замърсителите извън кабината и далеч от вас. Дишайте леко отново, докато косите, балирате или вършеете.

Въздушните филтри John Deere, предлагат много опции, от които да избирате, като нашия филтър Carbon Filter Plus. Трите нива на защита елиминират повече от 95% от замърсителите и алергените. Високоефективният слой за фини частици блокира почти 100% от праха, пепелта и цветния прашец и осигурява защита срещу нездравословните замърсители с размер под 2,5 микрона. Слоят с активен въглен отстранява миризмите, неутрализира вредните газове и намалява развитието на бактерии и плесени. И накрая, био-функционалният слой улавя в капан алергените.

маслени филтри

Маслени филтри John Deere

Замърсеното масло затруднява работата на вашия двигател, повишава разхода на гориво и скъсява интервалите за поддръжка. Защитете двигателя си, за да може той да работи по-ефективно по-дълго време.

Нашите маслени филтри са с ниска пропускливост, благодарение на което улавят частици с размери от една-пета от дебелината на човешки косъм. Спираловидната и плисирана централна тръба добавя здравина, която не позволява провисване на филтриращия материал, а гумените гарнитури създават по-добро уплътнение от пластмасовите, използвани при по-нискокачествените филтри.

въздушни филтри

Въздушни филтри на двигателя John Deere

Нашите двигателни въздушни филтри намаляват ефективно износването на двигателя, като отстраняват прах, пръст и други замърсители от входящия въздух.

Гладките гънки и превъзходният материал на филтриращия елемент на’ въздушните филтри John Deere гарантират допълнителна ефективност и по-дълги интервали на обслужване. Въздушният поток от тях е с минимални ограничения, докато се улавят повече замърсители от водещи конкурентни въздушни
филтри, осигурявайки правилна гориво-въздушна смес, която отключва пълната мощност, от която се нуждаете.

Горивни филтри John Deere

Горивни филтри John Deere

Водата може да предизвика тежки повреди във вашата горивната система.

Нашите горивни филтри не само улавят водата - те са проектирани и да я отблъскват. Плътните им гънки и равномерно разположения филтриращ материал улавят водата и праховите частици преди те да попаднат в горивната система. В същото време, филтриращият материал със специално покритие активно отблъсква водата като не допуска навлизането й в горивото. Клапаните за лесно източване превръщат поддръжката в детска игра.

Знаете ли, че?
"Замърсените филтри могат да повишат разхода на гориво с повече от 5%".

John Deere Company
Всичко е в сместа!

Всичко е в сместа!

Вземете цялостна защита за вашето оборудване с оригиналните филтри на John Deere и всеобхватната поддръжка, която предлагаме. Така ще постигнете максимален жизнен цикъл от вашата инвестиция, с възможно най-ниската цена за притежание и максимална защита срещу нежелан престой.

filters-image-en

Въздушният филтър за лесно дишане

Отстранява повече от 95% от замърсителите и алергените, които развалят работния ви ден, докато косите, вършеете или балирате.

Вижте повече

filters-image-en

Свързани теми

click-and-collect

Кликни и вземи

Поръчването на части никога не е било толкова лесно! Всички части, които са ви необходими, са само на един клик разстояние.

Каталог за части на John Deere

Каталог за части на John Deere

Насладете се онлайн на нашия нов, ориентиран към потребителя каталог за части.