Колаж от различни полета, снимани отгоре и трактор на John Deere от дясната страна

John Deere Технологии
и иновации

В John Deere ние правим иновации от името на нашите клиенти, защото това, което научаваме, не е страничен продукт на дейностите, които извършваме. Това ни мотивира да вършим работата си по-добре. Нашите решения дават възможност на клиентите да осъществяват своите амбиции, да вършат работата си с по-висока прецизност и продуктивност чрез усъвършенствани технологии, както и да вземат по-добри решения въз основа на данни.

Култивиране на иновации: Запознайте се с носителите на наградата за отличие

В John Deere наградата за отличие е начинът, по който признаваме и приветстваме нашите новаторски стратези, водачи и изпълнители, които ни насочват към бъдещето и, ръководени от споделената ни висша цел, позволяват на живота да е устремен напред.

Запознайте се с най-добрите ни експерти
 • Кърт Чипърфийлд

  Кърт Чипърфийлд

  Неговият подход към собствениците на малки предприятия, който цели разширяване на прилагането на виртуална реалност, е от полза както за клиентите, така и за колегите.

 • Клейтън Джанасек

  Клейтън Джанасек

  Способността му да използва резултатите от симулациите за създаване на практични приложения в реални условия подхранва доверието и лоялността на клиентите.

 • Рич Хъмпал

  Рич Хъмпал

  Започнал с основна продуктова линия, той я превръща в трайно решение, което дава на клиентите повече ефективност и рентабилност.

 • Лара Боу

  Лара Боу

  Тя защитава компанията от излагане на риск, което позволява на John Deere да стане по-иновативна и агресивна.

 • Кент Уонър

  Кент Уонър

  Той помага да се изпревари еволюцията на електрификацията, като изгражда мостове между дизеловото гориво и бъдещето.

 • Георг Корман, изправен до роботизирана ръка.

  Интегрирани решения

  Д-р Георг Корман, Ръководител на конструктивен отдел "Усъвършенстван инженеринг и технологично интегриране при сено и фураж", цени онова, което клиентите искат, очакват и дори изискват.