Оригинални акумулатори John Deere

Идеална съвместимост

Можете да разчитате на производителността, която отговаря на вашето оборудване и нужди, избирайки от нашата гама акумулатори StrongBox™ и Performance. Нищо не работи по-добре от акумулаторите, които сме проектирали специално за вашата машина.

Акумулатори StrongBox™

Акумулатори StrongBox™

Когато се нуждаете от технология с първокласна производителност за високо-интензивни приложения, изберете акумулаторите StrongBoxTM за идеална съвместимост, одобрени от нашите инженери. Те са фабрично напълнени, напълно активирани и готови за работа с максимална производителност, без да се нуждаят от поддръжка. Ще разполагате с винаги готова, превъзходна мощност за стартиране дори при екстремни условия, оптимална устойчивост на вибрации, дълъг живот с по-добра стабилност на цикъла, минимална консумация на вода и много ниско ниво на саморазреждане.

Приложения


Акумулатори Performance

Акумулатори Performance

Нашите акумулатори от серията Performance са отличен избор за по-малко взискателни приложения и представляват алтернатива в по-ниска ценова категория на моделите StrongBox™ от висок клас. Това са точните акумулатори за стандартни приложения, които са по-малко взискателни от гледна точка на стартиране на двигателя при ниски температури и устойчивост на вибрации. Купувате  добра стартова мощност за широка гама от машини и приложения на страхотна цена в здрава и надеждна конструкция.

Приложения


Технологично предимство

Технологично предимство

Технологията на нашите акумулаторни пластини свежда до минимум натрупването на окис по решетката за забележимо по-дълъг експлоатационен живот. Максималният поток на тока позволява по-бързо приемане на заряд и оптимална проводимост, а наличието на повече олово там, където токът е максимален, ви дава неизменно по-висока стартова мощност. Нашият високо-прецизен процес на щанцоване гарантира здрава конструкция и отлично прилепване на пастата на активната маса за стабилност на решетъчната структура, по-висока стартова мощност и минимална корозия.

John Deere seat

Защо да изберете оригинален акумулатор от John Deere?

Тъй като машината, в която ще поставите акумулатора, е конструирана от нас, имаме доста добра представа как би изглеждал идеалния акумулатор за нея. Ето защо създадохме наш собствен така, че да получите качеството, което очаквате на първо място – съвместими с вашата машина и нейните нужди.

Свързани теми

click-and-collect

Кликни и вземи

Поръчването на части никога не е било толкова лесно! Всички части, които са ви необходими, са само на един клик разстояние.