СМАЗОЧНИ МАТЕРИАЛИ

Идеална съвместимост

Защитете инвестицията си, като използвате смазочни материали, специално създадени, да осигурят на вашите машини надеждна върхова производителност година след година. Разгледайте нашия богат избор от смазочни материали, за да намерите правилното масло за вашето оборудване и специфични приложения.
 

 

 

Смазочни материали

Всичко е тук

Вече знаете какво търсите? Прегледайте целия асортимент и намерете цялата информация, от която се нуждаете, за да направите правилния избор.

Смазочни материали

Защо да използвате оригинални смазочни материали на John Deere?

Защото те са идеални за вашата машина и това, което искате да получите от нея. Помислете за това: смазочните материали могат да представляват до 25% от вашите разходи за поддръжка на машината. Двигателните масла John Deere осигуряват ефективна работа и превъзходна дългосрочна защита с интервали на смяна на маслото до 750 часа**. Те са идеални за ефективна по отношение на разходите поддръжка

Свързани теми

click-and-collect

Кликни и вземи

Поръчването на части никога не е било толкова лесно! Всички части, които са ви необходими, са само на един клик разстояние.

Каталог за части на John Deere

Каталог за части на John Deere

Насладете се онлайн на нашия нов, ориентиран към потребителя каталог за части.

*Изчислението е направено на базата на трактор 8400R FT4 John Deere с 1000 часа на година на 5-годишна база, включително разходите за труд.

**За избрано оборудване с двигатели John Deere Final Tier 4 при използване на масло Plus-50 II и филтри John Deere.