Интелигентно земеделие: основите

Интелигентно земеделие: основите
Приемници StarFire™

Приемници StarFire™

Проектирани и произведени от нас, сателитните приемници StarFire™ използват нашата собствена глобална мрежа от референтни станции и предлагат превъзходна точност на сигнала

Интелигентни дисплеи

Интелигентни дисплеи

Нашите интуитивни сензорни дисплеи са мозъците зад технологията за прецизно земеделие на John Deere. Съвместими с ISOBUS, те имат лесни менюта и персонализируеми екрани.

Свързаност с JDLink™

Свързаност с JDLink™

JDLink™ осигурява двупосочна свързаност за автоматичното качване на данни за реколтата и машината към John Deere Operations Center™ и за дистанционно наблюдение в реално време.

Гладко интегриране

Лесно интегриране

Всички наши компоненти са взаимнозаменяеми и дори ако вашата машина не е в зелено и жълто, можете да се възползвате от технологиите за прецизно земеделие на John Deere.

Лесни за употреба

Лесни за употреба

Всички компоненти и софтуер са създадени от нас. Проектирани за земеделци, те са лесни за използване и са създадени за дълъг експлоатационен живот.

Измерима печалба

Измерима печалба

Данните ви се съхраняват сигурно в John Deere Operations CenterТМ за подробен анализ на ефективността на машината, добивите и др., за дa подобрите рентабилността ви.

John Deere улеснява прецизното земеделие за вас

Създадохме серия от кратки видеоклипове, които обясняват някои от ползите на нашите инструменти за прецизно земеделие. Просто превъртете списъка вдясно, за да откриете област, която представлява интерес за вас.

Решения за навигация

Решения за навигация

Без пропуски, без припокривания – следвайте едни и същи следи всеки път, при това със свободни ръце. Като предлагаме много висока точност, разширихме нашия диапазон за навигация с решения за всички марки оборудване.

Системи за автоматизация

Системи за автоматизация

Освободете се от напрежението на повтарящи се задачи с нашите контролери и програмируеми устройства. Те ще ви помогнат да оптимизирате производителността на машината и да премахнете скъпо струващи грешки.

Земеделие според конкретните условия на полето

Земеделие според конкретните условия на полето

Разберете как се използват данни от полето от множество източници за създаване на карти с променливи норми, което позволява на Управление на отделни области на вашето поле за подобряване на растежа и добивите.