Operations Center

Спестявате време

Управлявате машини

По-интелигентни решения

Споделяте информация

В услуга на клиентите

НОВО – Дигитален полеви журнал

НОВО – Дигитален полеви бележник

Сега можете да добавите всички ваши завършени задачи директно в нашето приложение, където се съхраняват на едно място и са лесно достъпни от всяко устройство по всяко време.

НОВО - Импортиране ISOXML

NEW - ISOXML Import

Директно импортиране на данни от терминали Claas, Case IH, New Holland, Fendt Vario, CCI или Kverneland и удобното им разглеждане на едно място.

dataconnect

НОВО – Пренос на данни за различни марки

Благодарение на общия стандарт DataConnect, вече можете да преглеждате данни в реално време за машини Case, Claas, New Holland и Steyr в Operations Center на John Deere.

Спестявате на време

Планирайте своята работа предварително и изпращайте информация за задачата директно към отделните машини. Без забавяне при установяването в полето и без грешки поради неразбиране или липса на информация.

Save Time

 

Научете повече

Връзка за сгъванеСгъване на текста

Дигитален полеви бележник. Сега можете да добавите всички ваши завършени задачи директно в нашето приложение

ВАШ СОБСТВЕН ДИГИТАЛЕН ПОЛЕВИ ЖУРНАЛ

Вече можете да се сбогувате с химикала и хартията и да запазвате всички свои земеделски данни безопасно и надеждно в Operations Center. Просто въведете завършената работа директно в Operations Center, за да създадете свой собствен дигитален полеви журнал, достъпен от всяко място, където се намирате, през каквото и да е устройство – смартфон, таблет или настолен компютър. И още, можете да видите данните за всеки сезон за лесно сравняване и проследяване на ефективността на цялата ви работа.

 

 

Записване на всичко

Полевият журнал съхранява информация за оператора, машината, полето, клиента, сорта култура. Химически препарати, прикачни приспособления и часа и датата ... и много други.

 

Персонализирайте своя изглед

Разглеждате данните за всеки сезон във вид на списък и чрез филтрите за стопанство, поле, продукт и сорт избирате кой е най-подходящият изглед за вас.

 

Лесно споделяне на данни

Споделяте данни в други файлови формати – Shapefile, PDF или XLSX – така партньорите могат да ви помогнат с анализи.

 

Никога не губите нищо

Откривате файлове за секунди благодарение на лесния за използване инструмент за търсене.

 

Анализиране на производителността

Сравнявате производителността на машините и анализирате данните за полетата за сезоните с цел вземане на по-добри аргономски решения.

Управлявате машини

Проверявате местоположението и състоянието на машините в реално време. Знаете когато дадена задача е завършена, какъв добив е получен и други. Operations Center ще сведе до минимум телефонните обаждания и ще постави контрола във ваши ръце.

Manage Machines

 

По-интелигентни решения

Ще вземате по-добри и по-информирани решения с Operations Center. Данните за машините и прикачните приспособления се събират в реално време и можете бързо да проверите какво се случва и да предприемете точните действия за вашия бизнес.

Smarter Decisions

 

Споделяте информация

Споделяне на данни с вашите клиенти, така че да могат по-добре да разбират своя бизнес и да научат каква работа сте извършили. Operations Center засилва връзките с клиентите с по-голяма прозрачност и спомага за подобряване на дългосрочните им бизнес резултати

Share Intelligence

 

Научете повече

Връзка за сгъване Сгъване на текста

НОВО – Споделяне на данни за различни марки

DataConnect - общият стандарт за споделяне на данни между различните марки машини е вече реалност.  Данни от 365FarmNet, както и от машини Case, Claas, New Holland и Steyr, оборудвани с телематика могат да бъдат автоматично импортирани в Operations Center на John Deere. Оператори с машинопаркове от различни марки ще приветстват тези промени, тъй като вместо няколкото различни платформи за наблюдение на машините, те могат просто да използват Operations Center.

DataConnect ви осигурява преглед на следната информация:

·       Местоположение (текущо и предишно)

·       Ниво на горивото

·       Скорост

·       Работен статус

Нужно е само да добавите вашите машини Class, Case, New Holland или Steyr към акаунта си в Operations Center.  Не се налага да правите промени в машините си, тъй като данните се прехвърлят автоматично.  Нещо повече - DataConnect е безплатен!

DataConnect се разработва като общ стандарт за данни за селското стопанство и е отворен за всеки производител.  Надяваме се в бъдеще да обявим още новини за включване на други производители, както и обмен на земеделски данни за приложенията, като например за картиране на добиви.

 

Импортиране ISOXML. Директно импортиране на данни за документиране от други марки машини

Импортиране ISOXML. Директно импортиране на данни за документиране от други марки машини.

Ако имате машинен парк, съставен от машини от няколко марки, все пак можете да се възползвате от всички функции на Operations Center благодарение на импортирането ISOXML на данни за документиране. Можете директно да импортирате данни за документиране от терминали Claas, Case IH, New Holland, Fendt Vario, CCI, Kverneland и други в Operations Center. Съхраняват се удобно на едно място, като осигуряват много по-лесно управление на цялата ви работа!

Показва съвместими с "Operations Center"
AgLeader
Case IH
New Holland
TopCon
Trimble
Precision Planting
Raven
Claas
CCI
Müller-Elektronik
Fendt
Kverneland

 

В услуга на клиентите

Местният дилър може да помогне с настройката на Operations Center и да предостави дългосрочна поддръжка чрез пакетите с FarmSight услуги. Защо не поговорите с вашия дилър за предизвикателствата пред вашия бизнес и да видите как може да ви помогне да подобрите ефективността му.

Service Customers

 

John Deere Operations Center е….

Отворен

Отворен

Препращате данни на друг потребител на Operations Center, импортирате данни от всеки производител, който използва стандарта ISOXML или споделяте данни безжично от машини Claas Telematics, AFS Connect (Case IH), MyPLM Connect (New Holland) и S-Fleet (Steyr). Operations Center е проектиран като информационен център, който прави обработката на данни по-лесна от всякога. Можете дори да споделяте данни с повече от 180 софтуерни партньори и за това имате нужда само от една платформа за цялото управление.

Местен

Местен

Местният дилър има обучени специалисти за работа с Operations Center, които могат да ви помогнат да получите най-доброто от този мощен инструмент и да отделят време за настройването му, за да отговаря на вашите специфични потребности. Те ще могат да помогнат при обучението на вашите хора, планирането на работни места, наблюдението и оптимизирането на работата на машината, анализирането на данни и други.

Сигурност

Сигурност

Имате пълен контрол над вашите данни по всяко време.  Можете да решавате какви данни искате да споделите и с кого, което е особено полезно при сътрудничество с партньори или съветници.  Успокояващо е и да знаете, че вашите данни са надеждно защитени с помощта на същите системи за висока защита като онлайн банкирането.

Разгледайте предимствата

Проследяване на задачи

Проследяване на задачи

Дали сеитбата вече е приключила и дали машината се придвижва към следващия парцел? С приложението Operations Center можете да проверявате своите машини почти в реално време, да спестите хиляди телефонни разговори и да си осигурите допълнително време за по-важните задачи.

Безжично изпращане на данни

Мога ли да спра използването на флашка за записване на данни от моите машини? Данните се препращат автоматично към Operations Center по безжичен път и почти в реално време - дори от ISOBUS прикачни инвентари, които не са на John Deere. Това прави документирането по-лесно без необходимост от USB памет!

Управлявате машини

Управлявате машини

Къде са машините ми и готови ли са за работа? Operations Center ви показва местоположението на всяка машина, къде е била и нивото на горивото, както и активните кодове за диагностика на неизправности.

Споделяне на полеви данни

Трябва ли да бъда в офиса, за да виждам подробните записани карти? Вече не. Можете да ги видите в приложението почти в реално време, дори от ISOBUS прикачни инвентари, които не са на John Deere. Можете дори да експортирате директно данните от приложението за печат или да ги споделите с доверения си партньор.

Незабавно анализиране на полета

Незабавно анализиране на полета

Новият сорт пшеница по-добър добив ли дава?... Какви са добивите добивите от различните полета? Приложението Operations Center автоматично сортира и извежда цялата информация, свързана с полетата и културата, като улеснява повече от всякога вземането на решения на база на фактите

Вземайте информирани решения

Добре ли се отрази последното третиране с азот?... Ефективно ли беше третирането с новия препарат?... Новият сорт семена по-добри ли са от тези от предходната година? Можете да сравнявате добивите от вашите полета чрез функция за филтриране, която ще ви помогне да вземете по-информирани решения за следващия сезон.

Създайте своя безплатен профил в MyJohnDeere.com

1. Създайте своя безплатен профил в MyJohnDeere.com

Регистрирането на профил и задаването на парола отнема само няколко секунди.

Изтеглете приложението Operations Center

2. Изтеглете приложението Operations Center

Отворете Google Play или Apple App Store.

Ask your dealer for advice on setting-up

3. Консултирайте се с вашия дилър за настройването

Местният дилър има обучени специалисти, които могат да ви помогнат да започнете и ще ви предостави дългосрочна поддръжка.