Открийте Operations Center на John Deere

С Operations Center от MyJohnDeere.com, носите винаги стопанството в джоба си. Лесен за употреба, той ви свързва с всички ваши машини, полета и оператори.

Пет причини – пет разказа за работа с Operations Center

Използвам Operations Center за да:

Пестя време

Виждам машинопарка си през цялото време

Вземам решения на базата на факти

Лесен обмен на данни

Помагам на клиентите си да се справят по-добре

Създайте своя безплатен акаунт сега!

Използвайте Operations Center за да оптимизирате всеки аспект от вашата селскостопанска дейност.

Машини

Информация за машината

Къде са машините ми и готови ли са за работа? Приложението MyOperations ви показва местоположението на всяка машина, къде е била и нивото на горивото, както и активните кодове за диагностика на неизправности.

Следене на напредъка

Дали сеитбата вече е приключила и машината пътува ли към следващия парцел? С приложението MyOperations, можете да спестите хиляди телефонни разговори и да си осигурите време за по-важните задачи.

Безжичен трансфер на данни

Как да спра да използвам флаш памети за изтегляне на данни от машините си? Данните за документиране се изпращат към приложението MyOperations и към Operations Center безжично и практически в реално време - дори за ISOBUS инвентари които не са марка John Deere. Документирането на всичко е много лесно!

Полета

Вашето стопанство в джоба ви

Какво е нужно, за да вкарам всички мои парцели в приложението MyOperations? Не много. Само с няколко щраквания, можете без усилие да импортирате границите на вашите полета от системите на помощни приложения, например. В самото приложение, полетата се показват в различен цвят, на база на последно извършената обработка. Това ви осигурява идеален общ поглед върху нещата.

Документирането на всичко е много лесно

Трябва ли да бъда в офиса, за да виждам подробните документирани карти? Вече не. Можете да ги видите в приложението, практически в реално време, дори от ISOBUS инвентари, които не са марка John Deere. Можете дори да ги експортирате директно от приложението.

Прецизно земеделие – по-лесният начин

Какво мога да правя с всички тези данни? Как да сравня добивите от различните отглеждани сортове? Приложението MyOperations автоматично сортира и показва цялата тази информация - тоест, никога не е било по-лесно да вземете решения базирани на факти.

Данните могат да бъдат импортирани/експортирани в ISOXML формат* с всяка съвместима система, като дисплеи на машини на други производители или системи за управление на стопанството. С DataConnect е възможен дори директен обмен на данни между Claas Telematics, 365 Farmnet, AFS Connect (Case IH), MyPLM Connect (New Holland) и S-Fleet (Steyr). Повече от 100 свързани софтуерни компании се свързват чрез интерфейсите и предоставят допълнителни услуги, въз основа на данните от Operations Center. * Ще се предлага от втората половина на 2020 г.
Вашият доверен местен представител на John Deere наема специалист по Operations Center, който е готов да ви окаже всяка помощ, която ви е нужна.
Имате пълен контрол над вашите данни по всяко време. Вие решавате каква част от данните ще споделите и с кого. Дори правата за достъп, които сте предоставили могат да бъдат мигновено променени или оттеглени, винаги когато пожелаете. А всички системни данни имат сигурна защита срещу загуба и кражба, благодарение на същата технология, която се използва за онлайн банкирането.
About Image

Създайте своя безплатен акаунт сега!