Решения за навигация

Решения за навигация

Системи съвместими с множество машини за всяка обработка

Не използвате само машини John Deere? Няма проблем. Имаме широк спектър от системи за навигация за много марки машини и приложения. Това е защото проектираме и изграждаме собствени системи за навигация. Можем да адаптираме електронните системи спрямо отделни машини. Попитайте вашия търговски представител как можете да се възползвате от силата на автоматичното кормилно управление.

Гладко интегриране

Лесно интегриране

Всички наши компоненти са взаимнозаменяеми и дори ако вашата машина не е в зелено и жълто, можете да се възползвате от технологиите за прецизно земеделие на John Deere.

Лесни за употреба

Лесни за употреба

Всички компоненти и софтуер са създадени от нас. Проектирани за земеделци, те са лесни за използване и са създадени за дълъг експлоатационен живот.

Измерима печалба

Измерима печалба

Данните ви се съхраняват сигурно в John Deere Operations CenterТМ за подробен анализ на ефективността на машината, добивите и др., за дa подобрите рентабилността ви.

John Deere улеснява прецизното земеделие за вас

Създадохме серия от кратки видеоклипове, които обясняват някои от ползите на нашите инструменти за прецизно земеделие. Просто превъртете списъка вдясно, за да откриете област, която представлява интерес за вас.

Системи за автоматизация

Системи за автоматизация

Освободете се от напрежението на повтарящи се задачи с нашите контролери и програмируеми устройства. Те ще ви помогнат да оптимизирате производителността на машината и да премахнете скъпо струващи грешки.

Земеделие според конкретните условия на полето

Земеделие според конкретните условия на полето

Разберете как се използват данни от полето от множество източници за създаване на карти с променливи норми, позволявайки управлението на отделни части от вашето поле за подобряване на растежа и добивите.

Интелигентно земеделие: основите

Интелигентно земеделие: основите

За да започнете своето пътешествие в света на прецизното земеделие, ви е необходим само приемник, дисплей, JDLink™ свързаност и профил в John Deere Operations Center™. Също така, достъпът до John Deere Operations Center™ е безплатен!