Земеделие според конкретните условия на полето

земеделие според конкретните условия на полето

Приложете правилното количество на правилното място

Земеделието според конкретните условия на полето може да трансформира икономиката на вашето стопанство само чрез прилагане на суровини, като семена, препарати за растителна защита и торовете, колкото и когато са необходими. Информацията доставена чрез комбинация от технологии за прецизно земеделие на John Deere и инструменти за анализ на управлението, всичко това постига ново ниво на познания и прецизност за вашето стопанство.

Управление на секции

Управление на секциите

Като се използват данните за картографиране от полето, секциите на прикачния инвентар се включват и изключват, за да се приложи точният брой суровини.

Функция за контрол на променливата норма

Функция за контрол на променливата норма

Прецизно контролира количеството семена, торове или препарати за растителна защита за оптимизиране на добива.   

Контролер за разход Green Star

Контролер за разходна норма Green Star

Възможност за дооборудване на машини без ISOBUS, който ви позволява прецизно да контролирате количеството на суровините за оптимизиране на добива на култура.

HarvestLab™ 3000

HarvestLab™ 3000

Мобилна лаборатория за измерване на съставките в реално време на силаж, течен тор и пшеница.

Гладко интегриране

Лесно интегриране

Всички наши компоненти са взаимнозаменяеми и дори ако вашата машина не е в зелено и жълто, можете да се възползвате от технологиите за прецизно земеделие на John Deere.

Лесни за употреба

Лесни за употреба

Всички компоненти и софтуер са създадени от нас. Проектирани за земеделци, те са лесни за използване и са създадени за дълъг експлоатационен живот.

Измерима печалба

Измерима печалба

Данните ви се съхраняват сигурно в John Deere Operations CenterТМ за подробен анализ на ефективността на машината, добивите и др., за дa подобрите рентабилността ви.

John Deere улеснява прецизното земеделие за вас

Създадохме серия от кратки видеоклипове, които обясняват някои от ползите на нашите инструменти за прецизно земеделие. Просто превъртете списъка вдясно, за да откриете област, която представлява интерес за вас.

Интелигентно земеделие: основите

Интелигентно земеделие: основите

За да започнете своето пътешествие в света на прецизното земеделие, ви е необходим само приемник, дисплей, JDLink™ свързаност и профил в John Deere Operations Center™. Още повече, достъпът до John Deere Operations Center™ е безплатен!

Решения за навигация

Решения за навигация

Без пропуски, без припокривания – следвайте едни и същи следи всеки път, при това със свободни ръце. Като предлагаме много висока точност, разширихме нашия диапазон за навигация с решения за всички марки оборудване.

Системи за автоматизация

Системи за автоматизация

Освободете се от напрежението от повтарящи се задачи с нашите контролери и програмируеми устройства. Те ще ви помогнат да оптимизирате производителността на машината и да премахнете скъпо струващи грешки.