Вашият старт към бъдещето на земеделието

Your Start into the Future of Farming

 

Разгърнете потенциала на вашето прецизно земеделие, необходими са ви четири основни компонента

Технологиите за прецизно земеделие на John Deere ви помагат да се справите с всички ваши ежедневни задачи чрез полезна информация за по-добро управление на стопанството. Ключови инструменти като G5 Plus CommandCenter™, приемници ™ StarFire и свързаност с JDLink™ оборудват нашите големи трактори за вашето прецизно земеделие. За да започнете сега, създадохме четири кратки видеоклипа, разясняващи някои основни функции на прецизното земеделие.

Намалете припокриването с SF-RTK

Спестете 5% от горивото, като намалите припокриването с навигация StarFire™-RTK. 1 Възползвайте се от 2,5 cm точност от линия до линия за пет години прецизна повторяемост.

Управление на секциите: 50% по-точно пръскане – целево пръскане2

Използвайте контрол на секциите с до 255 секции, за да сведете до минимум припокриването, значително да намалите пръскането извън зададената цел, както и да постигнете прецизно прилагане на препарати за растителна защита и подхранващи вещества.

Нарастване на добивите, намаляване на разходите: Прилагане на променливи разходни норми

Оптимизирайте печалбите си с прилагане на променливи разходни норми. Увеличете ефективността на торенето, сеитбата и пръскането, като същевременно увеличите добивите и намалите разходите. Насладете се на потенциални икономии от до 12 – 44 kg N/ha.3

Готови, старт! 1-Click-Go-Autosetup

Планирайте удобно задачи в John Deere Operations Center™ и ги изпращайте безжично към G5/G5 Plus CommandCenter™ в трактора. Водачите потвърждават подробностите само с едно щракване и работата се изпълнява по желания начин.

Мощни възможности

Разгледайте нашата гама трактори, оборудвани да ускорят пътя ви към бъдещето на земеделието.

Преминете отвъд: решения и продукти, които трансформират

Винаги се развиват и са актуални

Винаги се развиват и са актуални

Нашите решения за прецизно земеделие включват отдалечени софтуерни актуализации и безценни функции като Remote Display Access (RDA), за да увеличите производителността си и да увеличите полезното работно време с Expert Alerts.

Направете го свой!

Направете го свой!

Съобразете John Deere с вашите нужди без усилия. Нашите висококачествени аксесоари съответстват на вашата машина и бизнес като никои други.

1Arvalis Institut du végétal, Chambres d’agriculture Loiret und Poitou Charente, UFA-Revue
2Според проучване, проведено в САЩ и Бразилия
3Сравнителен тест; изпитване VISTA iDünger