Трактори от серия 8

Прогресивно земеделие: световно признатата серия 8 остава вярна на своето богато наследство, за да служи на отдадени фермери като вас, които оформят устойчивото бъдеще на модерното земеделие. Нашата серия 8 включва щадящия почвата верижен трактор John Deere 8RX и и се отличава с високотехнологични подобрения като награждаваната трансмисия eAutoPowr™.

Трактори 8R

Идеалният избор, ако се нуждаете от универсална машина, която се справя превъзходно на полето и на пътя. 8R предлага най-добрата комбинация от теглителна сила, ниска цена за притежание и цялостна производителност.

 

Трактори 8RT

Трактори 8RT

Двуверижните машини осигуряват най-голямата теглителна сила по права линия, много ефективно предаване на мощност към терена и високо ниво на флотация. Предназначен за равен терен и суха, и рохкава почва.

Трактори 8RX

Трактори 8RX

Ако минималното нарушаване на почвата е приоритет за вас, ще се спрете на 8RX. Неговата площ на контакт с почвата от 4,57 м² е водеща в бранша и не предизвиква почти никакво изравяне. Моделът 8RX е идеален за труден хълмист терен и всички типове почви, като същевременно осигурява максимални работни прозорци.

Гласове от полето

„Шумът в кабината е по-тих, отколкото сме свикнали при сегашния ни трактор от серия 8R“
Кристиан Сомърлунд, JSJ-Agro, Дания

Професионалистите, които вече са се запознали с eAutoPowr™, са развълнувани. Убедете се сами.

компромиси

Краят на компромисите с налягането на гумите

Правилното налягане в гумите е от решаващо значение за оптимизиране на работата на трактора и за поддържане на доброто състояние на почвата. Централната система за напомпване на гумите (CTIS) на John Deere ви позволява да го регулирате бързо и с лекота чрез натискане на бутон: бързо и удобно надуване и изпускане на въздуха от кабината – превключване между полеви и транспортен режим.

      

Да разгледаме някои от индивидуалните характеристики, влияещи върху превъзходното представяне на серия 8. 

Кабинна терапия

Кабинна терапия

Какво бихте казали за кабина, от която излизате толкова свежи, колкото и когато сте влезли в нея? Как е възможно това? Ето как: ActiveSeat™ II с проактивно демпфериране на вибрациите, функции за масаж, електронни контроли, завъртане на седалката на 65°, три опори за краката, звукова система 6.1, вграден хладилник… и още много.

G5Plus CommandCenter

G5Plus CommandCenter

Новият дисплей G5Plus, нашият най-голям екран досега: повече място за вашата информация. По-бърз процесор за по-кратко време за стартиране. И всичко това с великолепна висока разделителна способност.

Истинска мощ

Истинска мощ

Нашият надпис за мощност, поставен на капака на трактора, показва само номиналната мощност на двигателя. Но нашите двигатели осигуряват повишаване на въртящия момент до 40% и впечатляващо увеличение на мощността от около 10% – “максимална мощност”, която винаги е на разположение при каквито и да било условия.

Интелигентен избор на трансмисия

Интелигентен избор на трансмисия

Избирайте между нашата 16-скоростна трансмисия PowerShift™ за колесни модели, надеждната напълно механична трансмисия e23™, трансмисията AutoPowr™ с плавно ускорение без съединител и отличената с награди безстепенна електрическа трансмисия еAutoPowr™.

1-Click-Go-AutoSetup: намалявате времето за настройка с до 50%

1-Click-Go-AutoSetup: намалявате времето за настройка с до 50%

Омръзнало ли ви е да пишете бележки и да губите време с въвеждане на данни в дисплеи? Намалете времето за настройка на полето с до 50% с 1-Click-Go-AutoSetup: предварително планираните задачи за работа в Operations Center се показват автоматично на дисплея Gen4, когато машината навлезе в полето. Всичко, което операторът трябва да направи, е да потвърди настройките с едно докосване и работата може да започне*.

Прецизно земеделие: по-добро стопанство

Прецизно земеделие: по-рентабилно стопанство

Повишаването на ефективността и производителността, които можете да постигнете с функциите за активиране на CommandCenter Premium, автоматизация на завиването AutoTrac™, пасивната навигация за прикачно приспособление AutoTrac™, синхронизацията на машината и споделянето на данни на полето, води до подобряване на рентабилността и устойчивостта, което не можете да постигнете по друг начин.

Открийте: избор от мощни модели

Три концепции, които отговарят на местните условия и индивидуалните ви земеделски практики – от универсалния 8R през мощния 8RT за теглене по права линия до щадящия почвата 8RX – вижте как изглежда съвременното земеделие.

Трансмисия eAutoPowr™

Безстепенната трансмисия става електрическа: отличената с награди eAutoPowr™ е първата електромеханична безстепенна трансмисия с два механизма за предаване на въртящия момент (IVT) и осигурява безпрецедентна ефективност, комфорт и издръжливост.

Брошура за серия 8

Научете повече

Потопете се в информацията защо серия 8 е толкова страхотна – вижте продуктовата брошура за серия 8.

Решения за финансиране

Решения за финансиране

В John Deere Financial ви предлагаме решения за финансиране, които съчетават фокуса върху нашите клиенти и познанията за оборудването на John Deere. Разбираме нуждите ви от финансиране по-добре от всеки друг.

Прецизно земеделие

Прецизно земеделие

Нашите решения за прецизно земеделие включват отдалечени софтуерни актуализации и безценни функции като Remote Display Access (RDA), за да повишите производителността си и да увеличите полезното работно време с Expert Alerts.

*Машината трябва да е снабдена с CommandCenter™ от 4-то поколение или дисплей Universal (със софтуер поне SU20-3), приемник StarFire™ 3000/6000/7000, активен абонамент за JDLink™ Connect и акаунт за John Deere Operations Center. Ако моделът не е оборудван с MTG 4G, е необходима модернизация.