Трактори от серия 7

На международните награди за трактор на годината през 2022 г. съдиите бяха впечатлени от огромния брой качества на 7R 350 AutoPowr™, представени в сравнение с конкурентите в сегмента на големи трактори, и го короноваха за победител. Подчертаха конкретно луксозния комфорт, предлаган от 7R, изключително просторната кабина и превъзходната производителност на трактора на полето.

      

      

Да разгледаме някои от индивидуалните характеристики, влияещи върху превъзходното представяне на серия 7R, които ви очакват.

Добавете баластна тежест – с едно леко докосване

Добавете баластна тежест – с едно леко докосване

Новата EZ баластна тежест позволява оптимално балансиране на трактора 7R – особено полезна за земеделските производители и предприемачи, които често сменят полска работа с транспорт и обратно. Можете да добавяте или премахвате баластна тежест от 1,7 тона за секунди с натискане на един бутон, без да е необходимо да слизате от кабината.

Истинска мощ

Истинска мощ

Запознайте се с истинската мощ! Нашият надпис за мощност, поставен на капака на трактора, показва само номиналната мощност на двигателя. Но нашите двигатели осигуряват повишаване на въртящия момент до 40% и впечатляващо увеличение на мощността от около 10% – “максимална мощност”, която винаги е на разположение при каквито и да било условия.

Изключителен комфорт в кабината

Изключителен комфорт в кабината

Насладете се на изключителен комфорт, благодарение на високоефективно окачване на кабината. Нашата ActiveSeat™ II е с проактивно демпфериране на вибрациите, функции за масаж, електронни контроли, завъртане на седалката на 65°, три опори за краката и потапяща звукова система 6.1, интегриран хладилник и още много.

Перфектният операторски интерфейс

Перфектният операторски интерфейс

Овладяването на мощта на тракторите от серия 7R е лесно и ефикасно с джойстика CommandPRO™ и неговите 11 бутона, подлежащи на конфигуриране. Опростеният ергономичен операторски интерфейс ви осигурява фокусиран контрол и прави всеки работен ден по-удобен и продуктивен.

1-Click-Go-AutoSetup: намалявате времето за настройка с до 50%

1-Click-Go-AutoSetup: намалявате времето за настройка с до 50%

Омръзнало ли ви е да пишете бележки и да губите време с въвеждане на данни в дисплеи? Намалете времето за настройка на полето с до 50% с 1-Click-Go-AutoSetup: предварително планираните задачи за работа в Operations Center се показват автоматично на дисплея Gen4, когато машината навлезе в полето. Всичко, което операторът трябва да направи, е да потвърди настройките с едно докосване и работата може да започне*.

Прецизно земеделие: по-добро стопанство

Прецизно земеделие: за по-рентабилно стопанство

Повишаването на ефективността и производителността, които можете да постигнете с функциите за активиране на CommandCenter Premium, автоматизация на завиването AutoTrac™, пасивна навигация за прикачния инвентар AutoTrac™ и синхронизация на машината води до подобрения в рентабилността и устойчивостта, каквито не можете да постигнете по друг начин.

Брошура на 7R

Научете повече

Потопете се в информацията защо серия 7R е толкова страхотна – вижте продуктовата брошура за серия 7R.

Решения за финансиране

Решения за финансиране

В John Deere Financial ви предлагаме решения за финансиране, които съчетават фокуса върху нашите клиенти и познанията за оборудването на John Deere. Разбираме нуждите ви от финансиране по-добре от всеки друг.

Прецизно земеделие

Прецизно земеделие

Нашите решения за прецизно земеделие включват отдалечени софтуерни актуализации и безценни функции като Remote Display Access (RDA), за да увеличите производителността си и да увеличите полезното работно време с Expert Alerts.

*Машината трябва да е снабдена с CommandCenter™ от 4-то поколение или дисплей Universal (със софтуер поне SU20-3), приемник StarFire™ 3000/6000/7000, активен абонамент за JDLink™ Connect и акаунт за John Deere Operations Center. Ако моделът не е оборудван с MTG 4G, е необходима модернизация.