Серия 6M

6m-banner

МОЩНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

6M: МОЩЕН. БЪРЗ. ИНТУИТИВЕН.

Притежаващи цялата необходима мощност, бързина и универсалност, тракторите 6М са създадени за изпълнение на задачи. Тези мощни трактори са рентабилни за притежание, изключително лесни за управление още от самото начало и ще ви накарат да се движите със скорост до 50 km/h. Серията 6M е създадена за тези, които излизат извън рамките на обичайното.

 • 6M 230 - 6M 250

  МОЩНИ И НЕУМОРНИ

  С отлична производителност на пътя и с изключително стабилно и комфортно возене дори при приложения с тежък режим на работа благодарение на удълженото със 100 mm междуосие и големите гуми, моделите от серията 6M със свръхдълга рама ви осигуряват мощност и ефективна универсалност.

  6m230-6m250
 • 6M 180 - 6M 240

  СИЛАТА ДА УСПЯВАШ

  Когато задачите ви са големи, многобройни и трудни, тези трактори от серия 6М са за вас. Като земеделски стопанин, ще ви хареса междуосието от 2800 mm и огромните гуми, които пренасят цялата мощност на земята с максимална ефективност. Ориентираните към производителността предприемачи също предпочитат тези трактори от среден клас заради техните най-добри характеристики на пътя.

  6m180-6m240
 • 6M 145 - 6M 185

  СОЛИДНА МОЩНОСТ

  Тези 6-цилиндрови трактори от серията 6М осигуряват солидно и комфортно возене на полето и по пътя. Идеалното съчетание на подвижност, мощност и издръжливост прави тези трактори 6M стабилни и надеждни представители на средния клас за по-тежка работа на полето.

  6m145-6m185
 • 6M 130 - 6M 150

  УНИВЕРСАЛНИТЕ ТРАКТОРИ

  Мощността за теглене на повече на полето и работа с по-големи прикачни приспособления, достатъчно маневрени за работа с товарач и по-бързи на пътя – изпробвайте универсалността на тези компактни 4-цилиндрови 6M трактори с висока мощност.

  6m130-6m150
 • 6M 95 - 6M 125

  КОМПАКТНОСТ, ПЪРГАВИНА

  Късото междуосие и компактната конструкция правят тези модели особено подходящи за работа с челен товарач дори и в ограничени пространства. С мощен полезен товар до 4,7 тона, високопроизводителните трактори от среден клас 6M няма’ да имат никакви затруднения и при работа с тежки инструменти. С максимална скорост от 50 км/ч тракторът 6M ви отвежда бързо там, където трябва.

  6m95-6m125
versatility-champion

Шампион по многообразие

Независимо дали сте животновъд, земеделски производител, собственик на смесено стопанство или изпълнител на услуги – един от тези трактори е направен за вас. Изберете своя трактор измежду седемнадесет високопроизводителни модела и пет междуосия.

Създаден за тези, за които обичайното не е достатъчно

Трактор 6M 4-цил.

Наистина универсални трактори

Нашите 4-цилиндрови трактори 6М са любими на фермерите заради перфектната си видимост и маневреност. Те са’идеални за работа с товарач, за транспорт и за работа на полето.

6-цилиндрови трактори 6M

Мощни и неуморни

Мощните и универсални 6-цилиндрови трактори 6M са интуитивни за управление и се справят отлично с трудната работа на полето или в транспортните приложения.