AutoPathТехнология за прецизно земеделие

  • Автоматично управлява линии за водене на прикачен инвентар с различна ширина през цялата година, от пролетната сеитба до прибирането на реколтата
  • Намалява увреждането на културите, тъй като машините винаги са извън засетите редове
  • Спестява времето за настройка чрез създаване навигационни линии за редови култури
  • Дава възможност да прибирате прецизно реколтата, дори когато не можете да виждате редовете.
PLACEHOLDER ALT TEXT

КАК РАБОТИ

По време на сеитба приемник StarFire, монтиран на инвентара записва точното мястото на всеки ред. Тези данни автоматично се съхраняват в John Deere Operations Center и се използват от AutoPath за създаване на точни линии на водене за всеки ред, които могат да се използва за други операции през останалата част на сезона. Тези навигационни линии обхващат външните граници, вътрешните граници, синорите и редовете.

ThumbnailJohn Deere S700

Предимствата

Ако използвате прикачен инвентар с различни ширини за сеитба, торене, пръскане или прибиране на реколтата, AutoPath гарантира, че гумите винаги ще следват засятатите редове за всички бъдещи операции. Ще можете също да засеете точно за максимален добив. По време на жътва машината ще бъде насочена към правилната начална точка с линии за водене, автоматично изчислени спрямо ширината на хедера. Жътвата на полегнали култури е също толкова лесна, тъй като машината "знае" точно къде се намира редът.