Решения за интелигентно земеделие

Интелигентни селскостопански решения

Пътешествието ви в света на интелигентното земеделие започва тук


Ако искате да започнете работа с технологии за прецизно земеделие, вие сте на правилното място!

Технологиите за прецизно земеделие на John Deere са лесни за използване и ви помагат да планирате, следите, изпълнявате и анализирате своята селскостопанска дейност през цялата година. Ще бъдете по-добре подготвени да разбирате и посрещате предизвикателствата от климатичните изменения в последващите години от развитието на земеделието.

По-високи добиви

По-високи добиви

Прецизното земеделие ви позволява да оптимизирате разходната норма на семена, торове, препарати за растителна защита и др., за да отговорите на индивидуалните нужди на вашите полета и да увеличите добивите.

По-добър финансов контрол

По-добър финансов контрол

Интелигентните селскостопански технологии осигуряват ценна информация за управлението на използваните от вас машини и суровини за по-голяма прозрачност по отношение на разходите и по-добро вземане на решения.

Подобрена устойчивост

Подобрена устойчивост

Прецизното земеделие може значително да намали разхода на гориво и прекомерното прилагане на суровини, като торове и препарати, за по-устойчиво земеделие.

Решения за навигация

Решения за навигация

Без пропуски, без припокривания – следвайте едни и същи следи всеки път, при това със свободни ръце. Предлагайки много висока точност, разширихме нашия диапазон за навигация с решения за всички марки оборудване.

Решения за навигация

Системи за автоматизация

Освободете се от напрежението на повтарящи се задачи с нашите контролери и програмируеми устройства. Те ще ви помогнат да оптимизирате производителността на машината и да премахнете скъпо струващи грешки.

Земеделие според конкретните условия на полето

Земеделие според конкретните условия на полето

Разберете как се използват полеви данни от множество източници за създаване на карти с променливи норми, което позволява управлението на отделни части от полето за подобряване на растежа и добивите.

John Deere улеснява прецизното земеделие за вас

Създадохме серия от кратки видеоклипове, които обясняват някои от ползите на нашите инструменти за прецизно земеделие. Просто превъртете списъка вдясно, за да откриете област, която представлява интерес за вас.