AutoPathТехнология за прецизно земеделие

  • Автоматично управлява линии за водене за прикачни приспособления с различна ширина през цялата реколтна година, от стриптил до прибиране на реколтата
  • Намалява увреждането на културите, тъй като машините винаги са извън засетите редове
  • Спестява времето за настройка чрез създаване на линии за водене за постоянни култури
  • Дава възможност да прибирате акуратно реколтата, дори когато не можете да виждате редовете.
PLACEHOLDER ALT TEXT

КАК РАБОТИ

По време на стриптил или сеитба приемник StarFire, монтиран на прикачно приспособление записва точното мястото на всеки ред с посеви. Тези данни автоматично се съхраняват в John Deere Operations Center и се използват от AutoPath за създаване на точни линии на водене за всеки ред с посеви, които могат да се използва за други операции през останалата част на сезона. Тези линии на водене обхващат външните граници, вътрешните граници, синорите и редовете с посеви.

ThumbnailJohn Deere S700

Предимствата

Ако използвате прикачни приспособления с различни ширини за сеене, торене, пръскане или жънене, AutoPath гарантира, че гумите винаги ще следват засятатите редове за всички бъдещи операции. Ще можете също и точно да засеете точно върху линията на стриптил за максимален добив. По време на жътва машината ще бъде насочена към правилната начална точка с линии за водене, автоматично изчислени за ширината на хедера. Жътвата на полегнали култури е също толкова лесна, тъй като машината "знае" точно къде се намира редът.