RTK решенияТехнологии за прецизно земеделие

  • Съвършена повторяемост
  • Високо ниво на точност
  • Бързo улавяне на сигнал
PLACEHOLDER ALT TEXT

RTK: Ненадмината точност и повторяемост

В прецизното земеделие RTK е най-доброто решение, осигуряващо точност, повторяемост и кратко време за прихващане на сигнала и елиминиращо отклонението на сигнала на глобалната система за спътникова навигация.

Дългосрочна повторяемост и време за прихващане на сигнала <1 мин.
С RTK е достатъчно само веднъж да запаметите границите на полето. Ако имате нужда от такава повторяемост, например за системата за контрол на секциите на прикачния инвентар, няма да искате всяка година да се връщате, за да запаметявате границите отново. Ще пестите време всеки ден: разполагате с пълната RTK точност винаги и от самото начало. Отнема по-малко от 1 минута!

Модем 4G LTE за Mobile RTK

Модем 4G LTE за Mobile RTK

Коригиращият сигнал Mobile RTK се предава чрез клетъчна мрежа. Това осигурява повторяема точност дори на разпръснати полета и хълмисти терени. Модемът 4G LTE за Mobile RTK е напълно интегриран и може да се монтира към приемника StarFire. С две високоефективни антени и позиция на монтаж на покрива на кабината постигате наистина оптимално приемане и висока стабилност на сигнала. Той не само поддържа най-новия стандарт за мобилни комуникации 4G LTE, но и продължава да поддържа стандартите 3G и 2G като резервен вариант.

Стационарна RTK базова станция

Стационарна RTK базова станция

Системата Radio RTK работи със статична локална базова станция във вашето поле или в близост до него. Това може да бъде ваша собствена станция или станция на мрежа, поддържана от дилър. Тя следи спътниците GPS/GLONASS и непрекъснато предава корекции с висока точност от +/- 2,5 cm хоризонтално от линия до линия към приемника StarFire на машината, оборудвана с RTK. Отлично решение особено ако работите на широк и открит терен с добра видимост към базовата станция.

*Mobile RTK е допълнителна RTK технологии, налична в избрани държави