СЕРИЯ R41 С ПРЪСКАЧКИ 40i/50i SPRAYERS

Пръскачка R41

Без ограничения

Серията R41 с пръскачки 40i/50i са създадени за производителност. Системата TerrainControl™ Pro или TerrainCommand™ Pro поддържа стрелите стабилни при високи скорости, а независимото окачване на колелата, кабината Cat IV, новият мултифункционален лост за управление и операторската конзола CommandARM осигуряват превъзходен комфорт за оператора. Можете да се радвате на първокласно равномерно качество и покритие на пръскане през целия сезон благодарение функцията за директен контрол на разходната норма, ExactApply™ и PowrSpray™.

Кабина с грижа за вас

Кабина с грижа за вас

Това е ново ниво на комфорт и удобство в кабината: Всички командни органи са удобно разположени’, видимостта е невероятна и кабината отговаря на категория IV за филтрация на въздуха, нашата кабина от категория IV осигурява на оператора обширно пространство, за да работи с лекота, като се радва на гладкото возене с окачването XtraFlex, и му предоставя пълен контрол чрез CommandARM.

PowrSpray™

PowrSprayTM

Пълнете по-бързо, пръскайте по-прецизно. Уникалната система PowrSpray™ с 2 контура позволява бързо и ефективно пълнене, пръскане и разбъркване. Всички с натискането на един бутон за управление на разтвора. PowrSpray™ осигурява висока прецизност при всяка скорост или налягане с минимално припокриване благодарение на ExactApply™.

 • TerrainControl™ Pro и TerrainCommand™ Pro

  Радвайте се на равномерно покритие, което се адаптира автоматично: чрез използване на датчици за хибриден режим, които едновременно следят почвата и културата, системата TerrainControl™ Pro регулира височината и накланянето на стрелата за постигане на оптимално покритие, а функцията TerrainCommand™ Pro добавя управление на променливата геометрия.

  TerrainControl™ Pro и TerrainCommand™ Pro
 • ExactApply™

  Пръскайте вашата култура с по-добра прецизност, като поддържате целевата разходна норма и размера на капките в безпрецедентен диапазон от скорости с модулиране на ширината на импулса, като същевременно намалявате припокриването и разходите за суровини с индивидуално управление на дюзите. В комбинация с функцията за компенсация на дозирането в завой, ExactApply™ автоматично променя разходната норма по дължината на стрелата, за да поддържа правилната разходна норма в конкретната зона от полето.

  ExactApply
 • Свързване на затворена система за пренос

  Чрез лесното свързване към всяка затворена система за пренос на препарат предотвратявате почти всякакъв контакт с течностите за растителна защита. Тя ви позволява да пълните и изплаквате, като я включите директно към контейнера чрез адаптер, който се използва широко от производителите на системи за растителна защита

  Свързване на затворена система за пренос
Повече грижа за вас, всичко за максимални резултати

Повече грижа за вас, всичко за максимални резултати

Вече знаете точно какво да правите. Създадохме серията R41 с пръскачки 40i/50i, за да се справяте още по-добре. Научете как несравнимото позициониране на стрелата, прецизността на пръскане, нивото на операторски комфорт и интуитивното управление на машината се съчетават, за да осигурят по-висока рентабилност на пръскането.

МОДЕЛРЕЗЕРВОАР ЗА РАЗТВОРШИРИНА НА СТРЕЛАТАИЗПЛАКВАЩ РЕЗЕРВОАРДЕБИТ НА ПОМПАТА

-

-

-

-

4000 л

Стомана: 24-36 m
Стрела от въглеродни влакна*: 36 м

400 л

1000 л/мин за пълнене

5000 л

Стомана: 24-36 m
Стрела от въглеродни влакна*: 36 м

400 л

1000 л/мин за пълнене

*където е позволено на местно ниво