Самоходно оборудване за тревни площи от John Deere

Самоходно оборудване за тревни площи

Самоходни косачки за тревни площи John Deere: ефективни и спестяващи време

Независимо дали работите в собствената си градина или търсите машина за по-големи тревни площи: самоходните косачки за тревни площи от John Deere ви предоставят точното съчетание от здравина, надеждност, простота, комфорт и контрол, удобни за градините. Но предимствата на нашите самоходни трактори за тревни площи не са само технически. За да се уверим, че имате възможно най-доброто преживяване при косене, нашите експерти не само ще ви посъветват за покупката, но и също

За да ви помогнем да намерите самоходна косачка на John Deere, която точно отговаря на вашите нужди, изброихме нашите различни серии за вас по-долу. Вижте и намерете подходящата машина за вас.

x100

X100: малки самоходни трактори

Малките самоходни косачки и трактори за тревна площ от серията X100 на John Deere са проектирани за площи с размер от 3000 до 6000 m2. Тези здрави трактори за тревни площи съчетават превъзходното качество на косене с изключителен комфорт. В нашия подбор на модели и широка гама от функции ще намерите точно машината, от която се нуждаете.

x300

X300: универсални трактори за тревни площи

Изключително модерно табло, педали с двойно докосване и множество други функции, съчетаващи комфорт и ефективност: ако търсите удобна и мощна машина за работа по по-големи тревни площи, подходящият модел е тук.

x500

X500: върхови резултати за големи тревни площи

Работете лесно с разширяващи се характеристики с най-добрите модели от серията X500 на John Deere. Тези самоходни трактори се характеризират с темпомат, плавно работещ V-Twin двигател или с възможността да регулирате височината на косене от комфорта на седалката. Открийте правилната машина тук.

x900

X900: професионална ефективност

Ако търсите наистина мощна машина, трябва да разгледате моделите на дизеловите трактори за косене от нашата серия X900. Изцяло заварена стоманена рама, защита срещу преобръщане, цифрово табло и др.: ако търсите високопроизводителен трактор за косене, ще го намерите тук.

Ztrak

Косачки с нулев радиус на завиване ZTrak от John Deere

Моделите косачки с нулев радиус на завиване от John Deere комбинират отлична маневреност с нови нива на удобство. С маневреност на 360°, паркинг спирачката и лостовете за управление на движението, дори тесните среди са лесни за работа.

Правилната косачка за вашия имот

Когато се гордеете с външния вид на дома и градината си, е неизбежно отделянето на определено време за поддръжка. Но с правилните инструменти тези задачи се превръщат в наслада за работа, а вие ще ги изпълните за нула време. Нашите градински трактори и косачки с нулев радиус на завиване имат своите специфични предимства. Нека погледнем какво могат да направят за вас, за да разберете кое е правилно за вас.

Трактори за тревна площ

Трактори за тревна площ

Имате наклони и хълмове в имот, който е на голяма площ? Нашите мощни градински трактори са това, от което се нуждаете, ако не искате да прекарвате цял уикенд в косене. Управлява се като кола, така че можете направо да влизате и да свършите работата с всякаква големина бързо и лесно.

Косачки с нулев радиус на завиване

Косачки с нулев радиус на завиване

Имате ли много дървета, храсти или цветни лехи, които да заобикаляте? Ако е така, реакцията и тесният радиус на завиване на нашите косачки с нулев радиус на завиване ще ви спестят време – едно минаване е всичко, от което се нуждаете за постигане на точността, която търсите.

Специално предложение RLE: X100, X300, X500

Имаме всичко, което ви трябва

Купете нова тракторна косачка от серии X100, X300 или X500 и удължете нормалната 2-годишна защита до 3 години (серия X100) или дори 4 години (серии X300 или X500) със специалното ни предложение.*

*Предлага се само от участващите дилъри.
 

*Само за участващите дилъри*.
*важи само за участващите дилъри

Допълнителни ресурси

Съвети за поддържане на задния двор

Косачката за тревна площ на John Deere е готова за потегляне, но все още търсите вдъхновение? Намерете много вдъхновение и съвети от най-добрите експерти градинари в света в нашия раздел Съвети за поддържане на задния двор!

Онлайн магазинът на John Deere

Търсите идеалния подарък за фен на John Deere? От ризи до трактори играчки, ще намерете всичко, от което се нуждаете, тук!