John Deere серия X500

Самоходно оборудване за тревни площи, трактори за тревни площи от серия X500

Тракторни косачки от John Deere: отлични резултати на големи терени

Големите тревни площи изискват мощна машина. Тракторните косачки от серия X500 на John Deere са точно това, от което се нуждаете. Безкомпромисна производителност, благодарение на функции като плавно работещия V-Twin двигател, в комбинация с високо ниво на комфорт, правят косачките от серия X500 идеални за по-големи имоти.

На тази страница ще намерите цялата информация, която ви е нужна, за да откриете най-подходящия за вас модел от серия Х500 на John Deere.

X584

John Deere X584

Модел X584 е подходящ за всякакви терени и е идеален за работа при тежки условия. Комбинацията от дълга колесна база, нисък център на тежестта и и превъзходно сцепление ви осигурява отлична прецизност и върхова производителност на всякакъв терен.

X590

John Deere X590

X590 на John Deere издига комфорта на ново ниво. Функцията за сервоуправление ви осигурява управление без напрежение, докато дългото междуосие и превъзходното сцепление ви гарантират отлична производителност на всеки терен.

Характеристики на John Deere серия X500

Тракторните косачки от серия X500 на John Deere са идеални за тежки задачи благодарение на разнообразните характеристики. Да погледнем отблизо!

Модерно приборно табло

Модерен дисплей

Изчистеното, наподобяващо автомобилно контролно табло на моделите от серия X500 е с подсветка и осигурява отлична четливост при всякакви условия. Таблото е функционално и атрактивно, а бутоните и лостовете за управление са разположени логично за лесно шофиране. Отделните контроли за оборотите на двигателя и смукача улесняват подгряването и стартирането на двигателя в студено време.

Модерно приборно табло

Темпомат

Круиз контролът работи с натискане на бутон, точно както в колата ви, и се предлага стандартно за всички тракторни косачки от серия X500.

Двигател за серия X500

Плавно работещ V-Twin двигател

Двигателят V-Twin на X590 е с електронно впръскване на горивото (EFI) и регулатор за постоянни обороти за бързо стартиране и превъзходна производителност на косене.

Трактори за тревна площ, косачки с дек, самоходно оборудване за тревна площ

Косачни декове Accel Deep

Косачните декове accel deep осигуряват нови нива на качество на рязане, производителност, чистота, дълготрайност и гъвкавост: дълбочината от 11,4 cm (4,5 in) колкото е дълбочината на корпуса на косачния дек осигурява оптимално косене, мулчиране.

Трактори за тревни площи, самоходно оборудване за тревни площи

Супер удобни седалки

Почувствайте пълно удоволствие от шофирането. Какъвто и да е теренът, седалката Deluxe High на вашата косачка от серия X500 превръща косенето в приятно занимание.

4-колесно кормилно управление

4-колесно кормилно управление

Кормилното управление на 4-те колела е стандартна характеристика на X584 и ви осигурява изключителна маневреност и лесно косене около препятствия.

Регулиране височината на косене

Регулиране височината на косене

Използвайте удобното въртящо се копче на вашата тракторна косачка X500, за да регулирате височината на косене в стъпки от 6 mm (0,25") – всичко от удобството на седалката.

Мулчирането става още по-лесно

Мулчирането става още по-лесно

Запознайте се с MulchControl – лесната за използване система, която ви позволява да превключвате от странично изхвърляне към мулчиране, само със завъртане на лоста. MulchControl се предлага като опция за всички тракторни косачки от серия X500.

Електронен горивомер

Електронен индикатор за ниво на горивото

Ясният индикатор за нивото на горивото, наподобяващ този на автомобил, показва колко гориво ви е останало. Той е ясно видим при всякакви условия.

Индикатор на нивото на напрежение

Индикатор за нивото на напрежение

Ниско, нормално или високо. Само с един поглед можете да видите дали зарядната система на вашата косачка от серия X500 отговаря на електрическото натоварване. 

Оптимална целева зона „най-добро рязане“

Оптимална зона „най-добро качество на косене“

Дисплеят ви показва оптималните обороти на двигателя за отлично качество на рязане. Винаги стойте в най-добрата зона на косене. 

Специално предложение RLE: X100, X300, X500

Имаме всичко, което ви трябва

Купете нова тракторна косачка от серии X100, X300 или X500 и удължете нормалната 2-годишна защита до 3 години (серия X100) или дори 4 години (серии X300 или X500) със специалното ни предложение.*

*Предлага се само от участващите дилъри.
 

*Само за участващите дилъри*.
*важи само за участващите дилъри

Продуктова гама

Искате ли да сравните предимствата на различните модели от серия X500? В тази таблица ще намерите всички данни, от които се нуждаете.

МоделМощност на двигателя**Ширина на косенеСкоростЦена*

16,1 kW (21,9 к.с.) при 3350 об./мин

122 cm (48“) Accel Deep

137 cm (54“) Accel Deep

11,6 km/h (8,4 mph) напред

30 862 лева

31 442 лева

16,7 kW (22,7 к.с.) при 3250 об./мин

122 cm (48“) Accel Deep

137 cm (54“) Accel Deep

11,6 km/h (8,4 mph) напред

30 480 лева

31 060 лева

намерете търговски представител

Открийте най-близкия търговски представител до вас

Понякога дори тракторни косачки от серия X500 на John Deere се нуждае от малко поддръжка. За да ви помогнат да се върнете към работата възможно най-скоро, експертите от нашия екип за поддръжка винаги са готови да помогнат. Намерете най-близкия търговски представител, като използвате нашата интерактивна карта.

     

Съвети за поддържане на задния двор от John Deere

Когато става дума за градинарство, понякога всичко, от което се нуждаем, е подходящо вдъхновение. Погледнете нашите съвети за поддържане на задния двор, за да намерите съвет от истински експерти градинари и още.

Прикачни работни устройства за тракторни косачки и още

Благодарение на голямото разнообразие от допълнително оборудване за косачки можете да подобрите възможностите на вашата косачка X500 още повече. Намерете всичко, от което се нуждаете, в нашето допълнително оборудване.

Онлайн магазин на John Deere

Независимо дали търсите косачка-играчка или тениска с емблемата на John Deere: в онлайн магазина на John Deere ще намерите всичко, което желаете.

* Препоръчителна цена на дребно. Цените включват ДДС. Всички цени са валидни до 31-ви октомври 2023 г.

** Номинална мощност по СЕ (тествана в съответствие със SAE J1349). Информацията за мощността в конски сили и въртящия момент на двигателя се предоставя от производителя на двигателя за използване само за сравнителни цели. Действителните стойности на мощността и въртящия момент ще бъдат по-ниски. За повече информация вижте уеб сайта на производителя на двигателя.