Най-добрият избор за разделна жътва (с формиране на откоси)

Идеалното решение, когато директното рязане е невъзможно

 

BP15 за формиране на откоси с ниски загуби от изронване

Подбирачът на BP15 е идеалното решение, когато директното рязане е невъзможно, поради лошото време или при чувствителни култури. Транспортната система с две ленти, окачването FieldGlide и по-големият шнек, както и подобреното разположение на палците осигуряват отлично захващане на материала и прибиране на реколтата.

 

Оптимизиран лентов подбирач за плавно подаване

Плавно подаване

Лентовият подбирач е оптимизиран да повдигне материала и да го прехвърли към втората конвейерна лента, която го транспортира хоризонтално под големия подаващ барабан. Това осигурява плавно подаване дори на големи количества материал. Скоростта на лентата може да се регулира и от кабината в диапазона 3-15 м/мин.

Голям, 660mm шнек за големи обеми материал

Разработен за големи обеми материал

Диапазонът на свободно движение по височина от 57mm на големия 660mm шнек се адаптира лесно към големи обеми материал – и осигурява постоянно подаване към комбайна за максимална производителност. Копиращите колела могат да бъдат регулирани до пет различни настройки на височина, без нужда от инструменти. Това оптимизира височината на подбирача за различни култури и условия. Копиращите колела подобряват и следването на терена и помагат за изравняването на дребните неравности по пресечни терени.

За всякакви размери на откоса, благодарение на широкия 915mm отвор

Регулира се спрямо размера на откоса

Широкия 915mm отвор се регулира към всеки размер на откоса. Хидравличните цилиндри с двойно действие осигуряват по-бърза реакция и позволяват да се поддържа натиск върху откоса за по-добро подаване.  Може да се монтира предпазител за да намали преминаването на материал над задната част на рамката, без да се засегне видимостта към секцията за подаване.

Щракнете върху номера на модела, за да получите повече информация за BP15.

МОДЕЛОтвор, mmШнек Ø, mmДиапазон на свободно огъване, ммСкорост на лентата, m/min

915

660

57

3 - 15