Висококачествени хедери за царевица

Широк диапазон от ширини и междуредия

Хедерите за царевица се предлагат в широк диапазон от ширини и междуредия

Нашите висококачествени хедери за царевица се изработват в Германия от Geringhoff. Налични в широк диапазон от ширини и междуредия, така че да съответстват на производителността на вашия комбайн, тези хедери могат да работят с висока скорост по време на жътва при всякакви условия.  Разработени с идеята за минимална поддръжка, тайната на легендарната издръжливост на машините на Geringhoff е в прецизно проектираните редуктори, които използват вътрешен саморегулиращ се предпазен съединител за защита на движещите се части.

Модулна задвижваща система

Издръжливи и лесни за поддръжка

Вместо отделните жънещи апарати да са присъединени към непрекъсваем приводен вал, има редуктори със съединения Centaflex и зъбна предавка Zerol между всеки жънещ апарат. Те намаляват натоварването върху задвижването и осигуряват надеждно прибиране на реколтата. Роторите и ножовете също са защитени с издръжливо на износване покритие от волфрамова карбидна стомана. Дизайнът с опростена поддръжка на модулната система за задвижване не изисква вериги или ремъци. Използващи здрави алуминиеви редуктори, тези задвижващи механизми с ниски изисквания за мощност ще ви помогнат да спестите гориво и да увеличите ефективността.

Големите, високи делители плавно повдигат кочаните към машината

Плавно подаване

Перфектни за прибиране на полегнала царевица, високите делители плавно повдигат кочаните към машината. Уникалният предпазен съединител, интегриран с верижното колело обтяга автоматично поемащите вериги, които не изискват повторно регулиране. Валяците отделят материала с помощта на осем остри и здрави ножа с покритие от волфрамов карбид, които раздробяват растението. По този начин се облекчава работата на сечката и се постига търсеният резултат при по-малък разход на гориво и по-ниски изисквания за мощност. Гладкото подаване също така се подпомага от постоянен диаметър и скорост по цялата ширина на валяка, както и от големи, регулируеми входящи шнекове.

Лесно регулиране за различни култури в рамките на секунди

Бързо преоборудване за друга култура

Хедерът може да бъде регулиран в рамките на секунди за различни култури. Например, настройките на делителя на културите могат да бъдат променени просто чрез завъртане на колело на ръка. Регулирането на разстоянието от верига до верига също е поставено удобно до входящия шнек. Поемащите вериги се обтягат автоматично и преминаването от царевица към слънчоглед е лесно. Предлага се опция за 2- и 4-скоростна кутия ако желаете да променяте скоростта на хедера.

Брой редовеШирина на редовете, смРаботна ширина, мХоризонтален раздробителВертикален раздробител

4, 6, 8, 12 или 16

70, 75 или 80

2,80 до 12,80

Mais Star SC, Mais Star Horizon, Horizon Star II

Rota Disc, Horizon Star II