Изберете сигурността с PowerGard

Изберете сигурността с PowerGard

Вие заслужавате спокойствие. Сервизните договори PowerGard ви предпазват от неочаквани разходи за ремонт и гарантират редовна поддръжка с оригинални части. Три пакета с фиксирана тарифа осигуряват три различни нива на покритие, за да поддържате доброто състояние и върховата производителност на своите машини при предвидимо полезно работно време.

Вие решавате - Кое е най-доброто за вас?

Вие решавате - кое е най-доброто за вас?

Договорите PowerGard Maintenance осигуряват базова превантивна поддръжка и са важни за поддържането на оборудването в добро експлоатационно състояние. Те служат и като основа за разширените планове PowerGard Protection и Protection Plus. 

PowerGard Protection

PowerGard Protection

Защитете се и ще получите спокойствието с плана PowerGard Protection. Той защитава основни компоненти, които предават повече мощност към земята и така не спирате работата си. Така най-сложните и скъпи компоненти на вашата машина (двигател, задвижване, управление и рамка) са покрити от гаранцията.

PowerGard Protection Plus

PowerGard Protection Plus

Договорите PowerGard Protection Plus предоставят пълно покритие на почти всички компоненти, за да ви осигурят пълно спокойствие.

Сравнение: PowerGard Protection и Protection Plus

ОПИСАНИЕPOWERGARD PROTECTIONPOWERGARD PROTECTION PLUS

Двигател

Силово предаване

Кормилно управление

Рама

Спирачки

Спомагателно оборудване за двигателя

Електрически компоненти

Хидравлика

Операторска станция