910GТранспортьор

  • Най-малкият транспортьор от серия G
  • FT4-двигател John Deere 4045
  • Няколко опции за принадлежности

 

Добре подреден дървен материал

Сортиращи устройства

Сортиращите устройства улесняват сортирането на дървения материал в товарната зона на транспортьора. Сортиращите устройства са лесни за използване. Сортиращите устройства с възможност за накланяне могат бързо да се накланят със захващащото устройство. Сортиращите устройства са високи около 20 cm, когато са вертикални, и около 10 cm, когато са наклонени.

С помощта на TimberMatic Maps различните сортове могат да бъдат подчертани с различни цветове, като се маркират като любими. Това, заедно със сортиращите устройства, помага да се разделят сортовете и да се изгради вече сортиран товар, което значително ускорява разтоварването. 

 

 

ВЪРТЯЩА СЕ И НИВЕЛИРАЩА СЕ ИЛИ НЕПОДВИЖНА КАБИНА

Комфортът в кабината е фактор за продуктивността. Кабината на горската машина на John Deere е комфортна и създава ергономична работна среда. Кабината се предлага в неподвижна версия, както и въртяща се и нивелираща се версия.

Нивелиращата и въртяща се кабина помага на оператора да поддържа правилната работна поза, за да предотврати напреженията върху зоните на гърба и раменете. Операторът може да седи изправен дори и при неравен терен и кабината може да се завърти във всички посоки така, че операторът да е с лице към зоната на работа.  Кабината има повече пространство за краката отпред и седалката има две различни настройки за височина. Доказаната и ефективна система за поглъщане на вибразии подобрява допълнително работните условия. 

Малкият и подвижен  John Deere 910G транспортьор е новата опция за операции по разреждане, особено в чувствителни райони. Уникалното John Deere IBC се предлага за CF5 стрелата на транспортьорите.

Малкият и подвижен  John Deere 910G транспортьор е новата опция за операции по разреждане, особено в чувствителни райони. Уникалното John Deere IBC се предлага за CF5 стрелата на транспортьорите.

John Deere 910G