910GТранспортьор

  • Най-малкият транспортьор от серия G
  • FT4-двигател John Deere 4045
  • Нова хидравлика
  • Няколко опции за принадлежности

ВЪРТЯЩА СЕ И НИВЕЛИРАЩА СЕ ИЛИ НЕПОДВИЖНА КАБИНА

Комфортът в кабината е фактор за продуктивността. Кабината на горската машина на John Deere е комфортна и създава ергономична работна среда. Кабината се предлага в неподвижна версия, както и въртяща се и нивелираща се версия.

Нивелиращата и въртяща се кабина помага на оператора да поддържа правилната работна поза, за да предотврати напреженията върху зоните на гърба и раменете. Операторът може да седи изправен дори и при неравен терен и кабината може да се завърти във всички посоки така, че операторът да е с лице към зоната на работа.  Кабината има повече пространство за краката отпред и седалката има две различни настройки за височина. Доказаната и ефективна система за поглъщане на вибразии подобрява допълнително работните условия. Функциите за нивелиране и завъртане са опция при харвестърите. Кабината е неподвижна, ако не са избрани тези опции.

Фиксираната кабина

Фиксираната кабина за транспортьори е напълно различна конструкция. Едно от предимствата на фиксираната кабина за транспортьори е ниския център на тежестта, което осигурява усещане за стабилност на оператора, когато седи в седалката. Големите прозорци предлага добра видимост във всяка посока, а също и в близост до машината и нейните гуми. Кабината има гумени опори, които поглъщат вибрациите. Нивото на шума във фиксирана кабина за транспортьори е ниско и съответства на това на нивелираща се и въртяща кабини.

 

 

Материалите в интериора

За почивките за хранене кабините са оборудвани с мини фурна и хладилник. Материалите в интериора на кабината са избирани така, че да бъдат лесни за почистване. Материалът, подобен на кожа, на възглавниците е лесен за почистване. Неопреновите пера на чистачките са по-издържливи от перата от естествен каучук. Ергономичната седалка, климатичната уредба и отоплението, сенниците и щорите, както и чистачките за страничния прозорец допълнително осигуряват комфорта в кабината.  По време на работа в тъмната част на денонощието е необходимо силно осветление, поради което светлините непрекъснато се подобряват, за да се увеличи видимостта през есента и зимата.

 

Управлението на стрелата е с истинско качество от John Deere: точно и бързо.

Eero Kotamäki
Operator Eero Kotamäki
Jykylä & Pojat Oy, Finland

Малкият и подвижен  John Deere 910G транспортьор е новата опция за операции по разреждане, особено в чувствителни райони. Уникалното John Deere IBC се предлага за CF5 стрелата на транспортьорите.

Малкият и подвижен  John Deere 910G транспортьор е новата опция за операции по разреждане, особено в чувствителни райони. Уникалното John Deere IBC се предлага за CF5 стрелата на транспортьорите.

John Deere 910G