Expert Check за комбайни

Expert Check за комбайни

Expert Check: фокус върху максимално полезно време за работа

Цяла година работите с единствената крайна цел: жътвата. Тогава когато всеки час продуктивност е важен и максималната ефективност е от огромно значение. Когато сте на път да пожънете плодовете на своя труд, вашият комбайн трябва да работи безупречно. Услугата Expert Check може да Ви помогне да постигнете това.

all-in-package-en

Нашите експерти: компетентност плюс данни

Експертите от вашето представителство използват фабрично актуализирани списъци за преглед и полеви данни от предходния сезон, които са достъпни ексклузивно само за дилърите на John Deere. Нищо не убягва на задълбочената им техническа диагностика, която те използват за създаването на пълен отчет на състоянието и нуждите на вашия комбайн.

Резервирайте вашата Експертна

Услугата Expert Check ви помага да планирате обслужването на машините проактивно, за да поддържате производителността висока, а цената за експлоатация – ниска. Насрочете Expert Check непосредствено след края на сезона, когато експертите на вашия дилър могат да реагират най-бързо.

Пакети всичко включено

Всичко, от което се нуждаете, една цена 

Общите цени на нашите пакети “Всичко включено” ще ви спестят пари. След като се запознаете с резултатите от Expert Check, вие решавате каква дейност искате да извършим – на твърда обща цена, включваща всички резервни части и труд

Премиум пакет за хедер на комбайнПремиум пакет за хедер на комбайнПремиум пакет за хедер на комбайн

Премиум пакет за хедер на комбайн

HeadingIcon

Не рискувайте. Ще настроим задните почистващи планки на шнека, ще сменим цялата ножова греда, ще проверим съединителя, ремъка и веригата за приплъзване, ще обновим мултикуплунга за по-бързо и ефективно движение на мотовилото и др.

Пакет за климатична система на комбайнПакет за климатична система на комбайнПакет за климатична система на комбайн

Пакет за климатична система на комбайн

HeadingIcon

Да подготвим Вашата климатична система за идното горещо лято. Системите естествено изпускат газ, затова се препоръчва презареждане на всеки две години. Обслужването включва смяна на въздушния филтър в кабината, източване на хладилния агент, почистване, пълнене на хладилен агент и др.

Пакет за двигателя на комбайнПакет за двигателя на комбайнПакет за двигателя на комбайн

Пакет за двигателя на комбайн

HeadingIcon

Поддържайте максимална производителност на двигателя и удължете експлоатационния му живот с оригинални смазочни материали и филтри. Услугата включва подмяна на филтъра, смяна на маслото и проверка на компресията на двигателя.

Локатор на дистрибуторите

Как да заявя?

Посетете своя дилър днес

Намерете представителство

НАЗАД >

Попитайте вашия дилър за цените “Всичко включено” за горепосочените услуги!
Всички дейности се извършват със специализирани инструменти John Deere и най-новите инструкции за монтаж на части от производителя.