Балопреси

Balers

 

Намерете пресата за балиране, която е подходяща за вас

Балопреси с променлива камера

ПОСВЕТЕНИ НА ГЪВКАВОСТТА

Независимо дали сте външен изпълнител с разнообразни клиенти или размерът и структурата на собственото ви стопанство изискват гъвкавост, ние можем да ви предложим балопреса тъкмо за вас. Независимо дали произвеждате слама, сено, сенаж или силаж – по много от едното или по малко от всичко, ще намерите своята машина тук. Балопресите от серия G, M и R са гъвкавите рулонни балопреси, от които се нуждаете.

Балопреси с фиксирана камера

СЪЗДАДЕНИ ОТ ГЛАСА НА ПОЛЕТО

Рулонните балопреси с фиксирана камера John Deere са плод на познания, събрани от всички части на полето. При разработването на тези машини сме се ръководили от мненията и идеите на безброй фермери, предприемачи и дилъри от целия континент.

Балопреси за големи правоъгълни бали

ДОБРОТО БАЛИРАНЕ ЗАПОЧВА С ДОБРА БАЛОПРЕСА

Защото разчитате на нас. В края на краищата, качеството на балите, които правят нашите машини, определя вашия успех. Те трябва да бъдат много твърди, изключително плътни и идеално оформени кубове концентрирана енергия. Точно това осигуряват нашите балопреси за големи правоъгълни бали ден след ден, сезон след сезон. Можете да разчитате на това всеки път, когато стартирате някоя от нашите балопреси.