Балопреси

Balers

 

Намерете балопресата, която е подходяща за вас

Балопреси с променлива камера

ПОСВЕТЕНИ НА ГЪВКАВОСТТА

Независимо дали сте външен изпълнител с разнообразни клиенти или размерът и структурата на собственото ви стопанство изискват гъвкавост, ние можем да ви предложим балопреса тъкмо за вас. Независимо дали произвеждате слама, сено, сенаж или силаж – по много от едното или по малко от всичко, ще намерите своята машина тук. Балопресите от серия G, M и R са гъвкавите рулонни балопреси, от които се нуждаете.

Балопреси с фиксирана камера

СЪЗДАДЕНИ ОТ ГЛАСА НА ПОЛЕТО

Рулонните балопреси с фиксирана камера John Deere са плод на познания, събрани от всички части на света. При разработването на тези машини сме се ръководили от мненията и идеите на безброй фермери, предприемачи и дилъри от целия континент.

Балопреси за големи правоъгълни бали

ДОБРОТО БАЛИРАНЕ ЗАПОЧВА С ДОБРА БАЛОПРЕСА

Защото разчитате на нас. В крайна сметка, качеството на балите, които нашите машини изработват, определя вашия успех. Те трябва да бъдат много твърди, изключително плътни и идеално оформени кубове концентрирана енергия. Точно това ви дават нашите балопреси за големи правоъгълни бали ден след ден, сезон след сезон. Можете да разчитате на това всеки път когато работите с някоя от нашите балопреси.