СЕРВИЗ

service

Поддържане на машини в техническа изправност. Възможности за работа в представителства на John Deere.

Кариерата в областта на сервизното обслужване може да започне като част от програма за придобиване на практически опит/ стаж, с множество възможности за развитие в сервизен специалист или дори мениджър на сервиз. Ще получите специализирано обучение, за да работите по високотехнологични машини – от косачка за трева до силажокомбайн, от трактор до система за управление със сателитна навигация.

Намерете дилър на John Deere близо да вас и научете за текущите възможности за работа:

 • Най-новите технологии

  Когато работите с най-новото и най-доброто оборудване, отличните резултати се постигат лесно

  Най-новите технологии
 • Първокласно обслужване

  Отличното обслужване е страстта да се работи по правилния начин всеки път.

  Първокласно обслужване
 • Максимизиране на времето без престой

  Когато работим по правилния начин, ние не само ремонтираме машини, а и помагаме на бизнеса да извършва своята дейност.

  Максимизиране на времето без престой

Типични позиции в отдела сервиз и обслужване

Сервизен мениджър


На тази позиция вие управлявате сервизния екип, съветвате клиентите по отношение на ремонтите и ъпдейтите – на полето и в сервиза. По този начин вие осигурявате качеството на обслужването и рентабилността, като целта ви е пълно удовлетворение на клиентите.

Техник


Извършвате диагностика, сервизни ремонти и поддръжка на оборудване, притежавано от клиентите и дилъра, консултирате клиенти относно оптималните настройки и ъпдейти на машините.

Сервизен специалист


Извършвате комплексна диагностика и сервизен ремонт за определени машини (трактори, машини от зелена линия, прибираща техника, прецизно земеделско или градинско оборудване). Консултирате клиентите относно оптималните настройки и ъпдейти на машините. Действате като експертно лице за контакт за колеги и клиенти.

Специалист Connected support


Използвате силата на инструментите за свързаност на машините и инструментите на John Deere Connected Support, за да осигурите непрекъсната работа и ефективност на машините чрез договори за обслужване.

Програми за придобиване на практически опит в сервизното обслужване


Ще научите всичко за работата на сервизния техник в представителство на Deere. Ще работите с ментор по основни ремонти на земеделско или градинско оборудване, а също така ще имате и техническо обучение.

Работните позиции и описанията на длъжностите, изброени в този сайт, са само примерни – действителните работни позиции, които се налични в представителствата може да се различават. Всяка комуникация свързана с наемането на работа в представителствата, както и последващи кандидатури и интервюта за работа е само между кандидата и съответното представителство.