ИНТЕЛИГЕНТНИ РЕШЕНИЯ

Integrated Solutions

Решения за клиентите. Възможности за работа в представителства на John Deere.

John Deere осигурява безпроблемно свързване на машини, смарт технологии и данни, за да предостави решения на клиентите си за по-лесни и бързо полеви дейности. Работейки в представителство на John Deere в постоянно развиващия се свят на интегрираните решения, вие ще осигурявате поддръжка за клиентите при използването на машините и технологиите по-ефективно на базата на данни и експертни познания, за да се постига по-висока продуктивност и екологична устойчивост.

Намерете дилър на John Deere близо да вас и научете за текущите възможности за работа:

 • Ние се вслушваме

  Ние разбираме нуждите на клиентите, за да осигурим персонални решения.

  Ние се вслушваме
 • Ние сме практични

  Ние сме готови да помогнем на нашите клиенти да се възползват в пълна степен от предимствата на иновативните технологии.

  Ние сме практични
 • Ние сме обучени специалисти

  Непрекъснатото разрастване на нашата база от знания и експертни познания е от ключово значение при предоставянето на решения за производствените системи на клиентите.

  Ние сме обучени специалисти

Типични позиции в отдела интелигентни решения

Мениджър интелигентни решения


В тази роля вие ръководите развитието и внедряването на интелигентни решения за цялата организация, включително услугите FarmSight Services. Ще работите в тясно сътрудничество с други отдели и външни ресурси.

Специалист по поддръжката интелигентни решения


Извършвате поддръжка и промотирате предоставянето на услуги FarmSight Services, като осигурявате практически експертни познания, обучение на служителите и поддръжка на решенията.

Консултант интелигентни решения – прецизно земеделие


Ще предоставяте експертни познания за продажби, доставка и поддръжка на продукти и услуги за прецизно земеделие. В тази роля създавате реална добавена стойност за представителството и клиентите, като действате като специалист за решенията за прецизно земеделие.

Работните позиции и описанията на длъжностите, изброени в този сайт, са само примерни – действителните работни позиции, които се налични в представителствата може да се различават. Всяка комуникация свързана с наемането на работа в представителствата, както и последващи кандидатури и интервюта за работа е само между кандидата и съответното представителство.