ПРОДАЖБИ

Sales

Продавайте най-доброто и постигайте по-добри резултати. Възможности за работа в представителства на John Deere.

Работата в продажбите означава много повече от продаване на оборудване. Тя е свързана с разбиране на нуждите на клиентите, за да се намери правилното решение за техния бизнес. Ще получите пълно обучение за всички наши най-нови продукти, услуги и инструменти и умения за продажби. Ще имате възможност да развиете умения като специалист за земеделско или градинско оборудване, употребявана техника, както и водещи за бранша интелигентни решения.

Намерете дилър на John Deere близо да вас и научете за текущите възможности за работа:

 • Всички печелят

  Когато едно решение е перфектно за вашия клиент, вие сте постигнали повече от една продажба – вие сте осигурили добавена стойност.

  Всички печелят
 • Чудесни взаимоотношения

  Когато разполагате с отговорите, вие изграждате доверие за работа.

  Чудесни взаимоотношения
 • Гордост от вашата работа

  Ще работите с увереност в себе си, изградена на база на доказалата се марка на John Deere.

  Гордост от вашата работа

Типични позиции в отдел продажби

Мениджър продажби


Ще ръководите и управлявате екип по продажби и маркетинг, изпълнявайки и координирайки дейности включително внедряване на стратегии за продажби, визия за продажби, годишни цели, процеси по продажбите и маркетингов план.

Търговски специалист


Укрепвайки взаимоотношенията с клиентите, вие ще консултирате и предоставяте решения на клиентите на база на нова или употребявана земеделска и градинска техника, както и дилърски услуги в прецизните земеделски технологии.

Специалисти продажби


Вие ще разполагате с експертни познания за продукти, услуги и решения. Ще подпомагате останалата част от екипа по продажби, на високо ниво, за да се предостави най-подходящото решение за клиентите и да им се помогне да се възползват максимално от него.

Мениджър употребявана техника


Вие отговаряте за управлението на цялостните маркетинг активности, дейности и политики на бизнеса с употребявано оборудване, включително продажби, планиране, оценка на инвентара, ценообразуване, рентабилност и инвентарни обороти.

Специалист употребявана техника


Ще подпомагате управлението на цялостния маркетинг, продажби и политики на бизнеса с употребявана техника, като предлагате решения и препоръки за промени и подобрения към мениджър употребявана техника.

Работните позиции и описанията на длъжностите, изброени в този сайт, са само примерни – действителните работни позиции, които се налични в представителствата може да се различават. Всяка комуникация свързана с наемането на работа в представителствата, както и последващи кандидатури и интервюта за работа е само между кандидата и съответното представителство.