ЧАСТИ

Parts

Пазарът за резервни части е от ключово значение. Възможности за работа в представителства на John Deere.

Нищо не е по-важно за нашите клиенти от това да поддържат своите машини в изправност и работещи по време на натоварения сезон. Като лице на дилърството на John Deere за логистика и доставка на части, вие ще имате отговорността за всички аспекти в продажбите на части и логистичния бизнес на представителството. Това включва продажби на части, управление на наличности, плюс създаване и провеждане на проактивни маркетингови кампании, свързани с машини и кампании за промотиране на услуги.

Намерете дилър на John Deere близо да вас и научете за текущите възможности за работа:

 • Да, имаме го на склад

  Управлението на нашите наличности така, че да имаме правилните части на склад печели доверието на нашите клиенти.

  Да, имаме го на склад
 • Разбиране на нуждите на клиентите

  Осигуряване на наличност на правилните части и услуги при необходимост. Работата в отдела за части означава много повече от продаване на части.

  Разбиране на нуждите на клиентите
 • Ние сме един силен екип

  Работим в тясно сътрудничество със сервизния екип – заедно увеличаваме продажбите на резервни части и удовлетворението на клиентите.

  Ние сме един силен екип

Типични позиции в отдел части

Мениджър части


Вашата работа е да увеличавате продажбите на части, оборота и рентабилността. Ще управлявате качеството на артикулните наличности и ще правите препоръки за бизнес подобрения.

Специалист обслужване на клиенти


Вашите усилия са изцяло за изграждане на силни взаимоотношения с клиентите и ще промотирате продажбите на резервни части чрез проактивни споразумения за обслужване и промоционални кампании. Ще наблягате на диференцирането чрез постоянство при доставката на части и процеси за проследяваща поддръжка.

Служител по продажбите на части – в магазин или онлайн


Ще имате отговорността да продавате, получавате и доставяте части и аксесоари, като предоставяте обслужване на клиентите на място в магазина и извършвате общи организационни промоционални и инвентарни дейности.

Работните позиции и описанията на длъжностите, изброени в този сайт, са само примерни – действителните работни позиции, които се налични в представителствата може да се различават. Всяка комуникация свързана с наемането на работа в представителствата, както и последващи кандидатури и интервюта за работа е само между кандидата и съответното представителство.