1010GТранспортьор

  • Товароносимост 11 тона
  • FT4-двигател John Deere 4045
  • Нова хидравлика
  • Няколко опционални принадлежности
  • Опции за IBC и дълга задна талига

ВЪРТЯЩА СЕ И НИВЕЛИРАЩА СЕ ИЛИ НЕПОДВИЖНА КАБИНА

John Deere 1010G

Комфортът в кабината е фактор за продуктивността. Кабината на горската машина на John Deere е комфортна и създава ергономична работна среда. Кабината се предлага в неподвижна версия, както и въртяща се и нивелираща се версия.

Нивелиращата и въртяща се кабина помага на оператора да поддържа правилната работна поза, за да предотврати напреженията върху зоните на гърба и раменете. Операторът може да седи изправен дори и при неравен терен и кабината може да се завърти във всички посоки така, че операторът да е с лице към зоната на работа.  Кабината има повече пространство за краката отпред и седалката има две различни настройки за височина. Доказаната и ефективна система за поглъщане на вибразии подобрява допълнително работните условия. Функциите за нивелиране и завъртане са опция при харвестърите. Кабината е неподвижна, ако не са избрани тези опции.

Ефективният транспортьор John Deere 1010G с 11 тона товароносимост е изборът за всички теренни условия. Предлага се с уникалното Интелигентно управление на стрелата.

 

Транспортьорът John Deere 1010G работи в гората.

John Deere 1010G