1010GТранспортьор

  • Товароносимост 11 тона
  • FT4-двигател John Deere 4045
  • Няколко опционални принадлежности
  • Опции за IBC и дълга задна талига

 

Добре подреден дървен материал

Сортиращи устройства

Сортиращите устройства улесняват сортирането на дървения материал в товарната зона на транспортьора. Сортиращите устройства са лесни за използване. Сортиращите устройства с възможност за накланяне могат бързо да се накланят със захващащото устройство. Сортиращите устройства са високи около 20 cm, когато са вертикални, и около 10 cm, когато са наклонени.

С помощта на TimberMatic Maps различните сортове могат да бъдат подчертани с различни цветове, като се маркират като любими. Това, заедно със сортиращите устройства, помага да се разделят сортовете и да се изгради вече сортиран товар, което значително ускорява разтоварването. 

 

ВЪРТЯЩА СЕ И НИВЕЛИРАЩА СЕ ИЛИ НЕПОДВИЖНА КАБИНА

John Deere 1010G

Комфортът в кабината е фактор за продуктивността. Кабината на горската машина на John Deere е комфортна и създава ергономична работна среда. Кабината се предлага в неподвижна версия, както и въртяща се и нивелираща се версия.

Нивелиращата и въртяща се кабина помага на оператора да поддържа правилната работна поза, за да предотврати напреженията върху зоните на гърба и раменете. Операторът може да седи изправен дори и при неравен терен и кабината може да се завърти във всички посоки така, че операторът да е с лице към зоната на работа.  Кабината има повече пространство за краката отпред и седалката има две различни настройки за височина. Доказаната и ефективна система за поглъщане на вибразии подобрява допълнително работните условия. Функциите за нивелиране и завъртане са опция при харвестърите. Кабината е неподвижна, ако не са избрани тези опции.

Ефективният транспортьор John Deere 1010G с 11 тона товароносимост е изборът за всички теренни условия. Предлага се с уникалното Интелигентно управление на стрелата.

 

Транспортьорът John Deere 1010G работи в гората.

John Deere 1010G