6R 150Трактор

  • 165 к.с. (121 kW) макс. мощност (ECE R120) + 12 к.с. (9 kW) ИУМ
  • 4,5 л двигател с 4 цилиндъра
  • 6,5 т и 2,58 м колесна база
  • Кабина XXL ComfortView™ ( 3,33m³) с 2 панорамни врати или B-колона отляво и дисплей Generation 4 CommandCenter™ с 71 d(B)A
  • Избор от трансмисии: AutoPowr

Серия 6R: Работете интелигентно, свършете повече.

Трактори от серия 6R с къса рама: компактен, лек и мощен

Възползвайте се от универсалността на този маневрен, мощен 4-цилиндров трактор с мощна хидравлика, голяма товароподемност и големи гуми.

Постигнете максимална производителност с челните товарачи на John Deere

Постигнете максимална производителност с челните товарачи на John Deere

Челните товарачи от серия R на John Deere използват нашата система за автоматично прикачване, която прави монтирането на товарача и на прикачния инвентар много лесно – “щрак и готово”. Нашият опционален технологичен пакет повишава вашата продуктивност.

Динамично претегляне

Динамично претегляне

Подобрете прецизността в движение: нашата система за динамично претегляне ви позволява да пълните кофата точно до желаното тегло и да създавате рецепти за пълнене на ремаркета.

Връщане в зададена позиция

Връщане в зададена позиция

Увеличете производителността си при изпълнение на повтарящи се задачи. Чрез функцията за връщане в зададена позиция можете да запаметите до четири позиции на прикачния инвентар за бързо и удобно връщане към тях чрез джойстика.

Ниво по хоризонта

Ниво по хоризонта

Тази изключителна функция нивелира навесните работни органи успоредно на земята, а не само на трактора. Транспортирайте бали по-бързо, никога не разпилявайте или изпускайте продукти и се насладете на по-гладко цялостно возене.

CommandARM: Интуитивно управление

CommandARM: Интуитивно управление

Серия 6R прави сложните земеделски технологии лесни за използване. Всичко е на една ръка разстояние, а нашият сензорен дисплей CommandCenter предлага лесна навигация с икони за бърз достъп и контекстно-чувствителна помощна информация.

Нов електронен джойстик с реверсер

Нов електронен джойстик с реверсер

Най-ергономичния и удобен начин за работа с челен товарач. Освен това новият реверсер на джойстика ви позволява да променяте посоката на трактора с натискане на бутон. Джойстикът е напълно програмируем и може да контролира всички SCV изводи, предната навесна система и дори ISOBUS функциите.

Трактори 6R

ПЛЪЗНЕТЕ, ЗА ДА ЗАВЪРТИТЕ

Външен изглед на кабината

ПЛЪЗНЕТЕ, ЗА ДА ЗАВЪРТИТЕ