6R 150Трактор

 • 165 к.с. (121 kW) макс. мощност (ECE R120) + 12 к.с. (9 kW) ИУМ
 • 4,5 л двигател с 4 цилиндъра
 • 6,5 т и 2,58 м колесна база
 • Кабина XXL ComfortView™ ( 3,33m³) с 2 панорамни врати или B-колона отляво и дисплей Generation 4 CommandCenter™ с 71 d(B)A
 • Избор от трансмисии: AutoPowr
PLACEHOLDER ALT TEXT

Серия 6R: Работете интелигентно, свършете повече.

Трактори от серия 6R с къса рама: компактен, лек и мощен

Възползвайте се от универсалността на този маневрен, мощен 4-цилиндров трактор с мощна хидравлика, голяма товароподемност и големи гуми.

Работете интелигентно, свършете повече

Възползвайте се от универсалността на този уникален, мощен 4-цилиндров компактен трактор.
Запознайте се с акцентите и функциите за повишаване на ефективността

 • Горивна ефективност

  Превъзходната лекота на работа на нашата най-добра трансмисия AutoPowr™ трансмисията допълва мощността и въртящия момент на 6R 150 за изключително високи нива на комфорт при работа и горивна ефективност, както се потвърждава от последните тестове.

   

  Заинтересува ли ви? Повече подробности в следващите слайдове! >

   

  Горивна ефективност
 • Нисък разход на дизелово гориво и много добра производителност¹

  DLG-PowerMix-Test 2.0 (приложения на полето) потвърди ниския разход на гориво на 6R 150 от едва 274 г/kWh дизел и 8 г/kWh DEF.¹

   

  ¹PROFI 02/2023 (www.profi.de)

  Нисък разход на дизелово гориво и много добра производителност1
 • Най-икономичен¹ 4-цилиндров При транспортни приложения

  DLG-PowerMix-Test 2.0 (транспортни приложения) потвърди ниския разход на гориво на 6R 150 от едва 375 г/kWh дизел и 12 г/kWh DEF.¹

   

  ¹PROFI 02/2023 (www.profi.de)

  6R 150: Доказана горивна ефективност5
 • Автоматизация от следващо ниво

  Насладете се на допълнителните ползи за производителността от нашия усъвършенстван лиценз като AutoTracTM Turn Automation, AutoTracTM Implement Guidance Passive, AutoPathTM, MachineSync и In-Field Data Sharing.

   

  Научете за отделните характеристики на следващите слайдове >

  Автоматизация от следващо ниво
 • AutoPath™

  AutoPath™ автоматично създава навигационни линии за машини с различна ширина въз основа на данните, събрани при първото преминаване с прикачен инвентар за лентова оран или сеитба. Функцията се грижи за определянето на навигационните линии, като защитава инвестициите в торове и ви помага да извършвате всяка операция с увереност и прецизност. Независимо от ширината на прикачното приспособление, което използвате за засаждане, пръскане или жътва, AutoPath™ гарантира, че гумите винаги ще следват засетите редове и ще стоят далеч от културата.

  AutoPath™
 • Най-добро общо представяне и No. 1 в претеглянето¹

  В последния тест на’ списание Trekker от февруари 2023 г. комбинацията от трактор 6R 150 и челен товарач 643R постигна най-добри резултати. Достигнете нови нива на производителност с печелившата комбинация от товарачите 6R и 643R, оборудвани
  с нашата динамична система за претегляне, връщане към позиция и ниво към хоризонт.

   

  ¹ Trekker 02/2023 (www.trekkermagazine.nl)

   

  Научете повече за функцията на следващия слайд >

  Най-добро общо представяне и No. 1 в претеглянето¹
 • Ефективна прецизност

  Подобрете прецизността в движение: Нашата система за динамично претегляне ви позволява да пълните кофата точно до желаното тегло и да създавате рецепти за пълнене на миксери за фураж.

   

  ¹ Trekker 02/2023 (www.trekkermagazine.nl)

  Ефективна прецизност
 • Работете както никога досега

  ’Ще седнете на вашата седалка с премиум окачване и двойно движение, ще се огледате и ще го почувствате:’ тук ще мога да си върша работата. По-добре, по-бързо, по-ефективно. И при тихите 71 dB(A) ’ще се насладите на спокойни и съсредоточени часове в просторната 3,33 м³
  кабина.

   

  Разгледайте още в следващите слайдове >

  Работете както никога досега
 • Седалка с двойно движение

  Сега, с подобрено окачване, тази изключително удобна седалка се предлага като опция. Горната част на облегалката се завърта, когато операторът се обръща, осигурявайки опора за гърба, както и подобрена видимост назад.

  Седалка с двойно движение
 • Врати, които не виждате

  Нашите панорамни врати почти ’не се забелязват. Това’ е добре. Ще’ се радвате на безпрепятствена видимост през тях. Налична е също и версия с B-колона отляво.

  Врати, които не виждате

Свършете повече, свършете го по-добре и по-ефективно. Създадохме серия 6R за високи постижения

Постигнете максимална производителност с челните товарачи на John Deere

Постигнете максимална производителност с челните товарачи на John Deere

Челните товарачи от серия R на John Deere използват нашата система за автоматично прикачване, която прави монтирането на товарача и на прикачния инвентар много лесно – “щрак и готово”. Нашият опционален технологичен пакет повишава вашата продуктивност.

Динамично претегляне

Динамично претегляне

Подобрете прецизността в движение: нашата система за динамично претегляне ви позволява да пълните кофата точно до желаното тегло и да създавате рецепти за пълнене на ремаркета.

Връщане в зададена позиция

Връщане в зададена позиция

Увеличете производителността си при изпълнение на повтарящи се задачи. Чрез функцията за връщане в зададена позиция можете да запаметите до четири позиции на прикачния инвентар за бързо и удобно връщане към тях чрез джойстика.

Ниво по хоризонта

Ниво по хоризонта

Тази изключителна функция нивелира навесните работни органи успоредно на земята, а не само на трактора. Транспортирайте бали по-бързо, никога не разпилявайте или изпускайте продукти и се насладете на по-гладко цялостно возене.

CommandARM: Интуитивно управление

CommandARM: Интуитивно управление

Серия 6R прави сложните земеделски технологии лесни за използване. Всичко е на една ръка разстояние, а нашият сензорен дисплей CommandCenter предлага лесна навигация с икони за бърз достъп и контекстно-чувствителна помощна информация.

Нов електронен джойстик с реверсер

Нов електронен джойстик с реверсер

Най-ергономичния и удобен начин за работа с челен товарач. Освен това новият реверсер на джойстика ви позволява да променяте посоката на трактора с натискане на бутон. Джойстикът е напълно програмируем и може да контролира всички SCV изводи, предната навесна система и дори ISOBUS функциите.

Изглед от кабината

ПЛЪЗНЕТЕ, ЗА ДА ЗАВЪРТИТЕ

Изглед отвън

ПЛЪЗНЕТЕ, ЗА ДА ЗАВЪРТИТЕ