Технология Grain Sensing

HarvestLab: Вашата нова супер сила

Сензорът за зърно John Deere HarvestLab™ предоставя данни в реално време за качеството на културата, докато ’прибирате реколтата*. Той допълва картите на добивите, като ви дава информация необходима за по-доброто управление на хранителните вещества, избора на сортове семена и търговията и съхранението на културите.

Управлявайте хранителните вещества по-добре

Управлявайте хранителните вещества по-добре

Получаване на ясно разбираема информация кои хранителни вещества, като азот, са били успешно преобразувани в протеин или мазнини. След това използвайки тези данни, ще може да направите по-добри разходни норми и приложения на торове през следващия сезон.

Оптимизирайте вашите сортове семена

Оптимизирайте вашите сортове семена

Сортовете пшеница или рапица може да са обещаващи на хартия, но когато ги отглеждате, резултатите невинаги оправдават очакванията. HarvestLab ви помага да разберете по-добре специфичните за полето фактори, за да намерите оптималния сорт.

контрол на продажбите на култури

Управлявайте продажбите на култури

Още по време на жътва ще разбирате дали пшеницата ви е хлебна или фуражна. Разделяйте различните товари според съдържанието на протеини и ги съхранявайте отделно за най-добра цена на зърното.

Свързани теми

жътва с комбайн t серия

Серия T 50 тона/час**

Най-голямата площ за сепарация от всеки сламотръсен комбайн на пазара. Уникално конфигурираната му много-барабанна система за вършеене и сепариране осигурява ненадминато качество на сламата. За компактен комбайн, производителността му е несравнима.

интелигентно земеделие

Интелигентно земеделие

Технологията за прецизно земеделие на John Deere може да ви помогне да използвате данните от жътвата, за да планирате сеитбата за следващия сезон.

*Налично само на моделите T и S серия
**Тестове на производителността:
Серия S - Вътрешен полеви тест, проведен от John Deere в Ла Рошел, Франция, 07.2021 г. и Aalborg, Дания, 08.2021 г.
Серия T - полеви тест Profi, 10.2020 г. (www.profi.de)