9RX 830Трактор

  • Макс. мощност на двигателя 913 к.с. (681 kW) (ECE-R120)
  • 18 л. двигател JD18 с 6 цилиндъра
  • 33,5 т и 4,260 m колесна база
  • 0,58 кг/см² минимален статичен натиск върху земята

Бъдете по-силни в земеделието

Нашите трактори 9RX 710, 770 и 830 са най-мощните трактори на John Deere. Комбинацията от двигател JD18 с новата трансмисия e21 PST и преработените ходови части гарантират несравнима теглителна мощност, всичко това без необходимост от течност за третиране на дизеловите отработени газове (DEF). За вас повече мощност означава по-широки прикачни приспособления, по-малко време на полето и по-малка необходимост от работна ръка, всичко това постигнато в по-голяма степен от всякога. Оборудван с 30" вериги, общата ширина на трактора е под 3,0 метра. 

Характеристики

Да разгледаме някои от отделните характеристики, са включени в серия 9RX и ви очакват.

Истинска мощ

Истинска мощ

Мощният двигател JD18X не се нуждае от течност за третиране на дизеловите отработени газове (DEF). В комбинация с новата трансмисия e21  PowerShift и преработените ходови части, той гарантира несравнима теглителна сила към теглича.

Първокласна кабина

Първокласна кабина

Новата кабина CommandView 4 Plus, с нейното усъвършенствано окачване на кабината, ще ви даде несравнимо качество на возене и чиста радост от управлението с повече видимост и пространство от всякога. Насладете се на множество функции за комфорт като новия G5Plus CommandCenter™, 6,5” радио с цифров сензорен дисплей с интеграция с Apple CarPlay и Android Auto и звукова система 6.1.

Прецизно земеделие на борда

Прецизно земеделие на борда

С интегрирания приемник StarFire™, G5PlusCommandCenter™ и свързаност с JDLink™, 9RX вече разполага с всичко, от което се нуждаете за бърз старт в прецизното земеделие. Постигнете безпрецедентни нива на производителност чрез нашия базов AutoTrac, приложения с променлива норма (VRA), контрол на секциите и разширени лицензи като AutoTrac™ Turn Automation, AutoTrac™ Implement Guidance Passive, AutoPath™, MachineSync и споделяне на данни в полето (In-Field Data Sharing).