Хедери за цели култури

Хедери за цели култури

Производително прибиране на цели растения за силаж

Когато се специализирате, постигате по-добри резултати. Zürn е партньор на John Deere, специализиран в производството на хедери от висок клас за комбайни. Жътвата на цели растения за силаж е възможно най-ефективна с хедерите ProfiCut Zürn.

Голям обем

Голям обем

Голям плаващ шнек за превъзходно поемане на много големи количества растителна маса.

Удобство при товарене

Удобство при товарене

Товаренето и разтоварването се извършват с лекота благодарение на хидравличната система за снижаване на колесара на хедера.

Работа с различни култури

Работа с различни култури

Страничните ножове с лесен монтаж предлагат бързо прикачване и защита от сблъсък – преоборудвайте машината за друга култура бързо и лесно.

Високи култури

Високи култури

Хидравлично регулируемият преден дефлектор ви позволява да настройвате хедера за много високи култури от седалката на оператора.

Проектирани за върхова производителност

Проектирани за върхова производителност

Моделите Zürn ProfiCut 530 и 700 са високоефективни хедери, които използваме, разработени за прецизно и ниско рязане на цели растения за силаж, с доказана и надеждна дискова ножова греда. За да успеете да постигнете максимална производителност с оптимално качество на фуража, можете дори да настроите оборотите на шнека спрямо дължината на рязането.

Proficut

МОДЕЛРАБОТНА ШИРИНА

530

5,3 м

700

7 м

Локатор на дистрибуторите

Открийте най-близкия дилър до вас

Намирането на правилния хедер не може да е по-лесно. Вашият дилър на John Deere с удоволствие ще ви даде допълнителни съвети.

Намерете представителство

Хедери

Хедери за царевица

Хедери за царевица

Хедерите за царевица 300plus и 400plus се световно признати с високия си капацитет, надеждност и малка нужда от поддръжка.

Хедери за сено

Хедери за сено

За щателно високоефективно събиране на сеното имате избор между подбирачи от серии 6X9 и R.