Подбирачи за тревни култури

Хедери за сено
Променливо задвижване на хедера

Променливо задвижване на хедера

Ако ви е нужно да подобрите подаването при всякакви дължини на рязане, ще бъдете доволни от задвижването с променлива скорост на хедера 6X9. Синхронизира скоростта на шнека с дължината на рязане (LOC) за отлично качество на рязането, равномерен поток на материала и оптимизирана производителност.

Плавно подаване

Плавно подаване

“Безкрайната” спирала на шнека придвижва материала навътре към центъра на машината, за да осигури равномерен и непрекъснат поток на материала към режещия механизъм, което ви позволява да използвате огромния капацитет на машината, като същевременно пестите гориво и намалявате износването.

Двойно задвижване на хедера

Двойно задвижване на хедера

За максимална производителност при различни условия и без да остават култури зад вас: въведено с новата серия 8000 през 2015 г. и налично като опция, доказаното двойно задвижване на хедера регулира скоростта на зъбците за вземане независимо от шнека, за да се постигне съответствие със скоростта на придвижване.

Автоматично смазване на веригата

Автоматично смазване на веригата

Двете вериги на подбирача могат да бъдат смазвани чрез електрически задвижвана маслена помпа (допълнително оборудване), подаваща масло към филцовите подложки, които докосват веригата само когато подбирачът се върти – ръцете ви остават чисти и не се тревожите за смазването на веригата.

30R за трева

Новият подбирач за трева 30R

Снабдени с голям шнек с диаметър 80 см, по-дълги с 20 см спирали на шнека и 6 греди с 6,5 мм палци, новите подбирачи от серия R са проектирани за висока производителност. За да гарантира пълноценна производителност за много бъдещи сезони, моделът 30R предлага и безверижно задвижване и свръхустойчиви износващи се части, които намаляват разходите за поддръжка. Стандартното задвижване с променлива скорост на хедера синхронизира скоростта на шнека с дължината на рязане (LOC) за отлично качество на рязането. Независимо дали прибирате по-леки или много тежки откоси, двойното задвижване на хедера (допълнително оборудване) осигурява независима настройка на палците на подбирача спрямо шнека, отговаряща на постъпателната скорост на машината. За да не остава неприбран материал.

 

Побирачи 6X9 Premium

МОДЕЛТРАНСПОРТНА ШИРИНАРАБОТНА ШИРИНА (ЗЪБЕЦ ДО ЗЪБЕЦ)

639

3 м

2,56 м

649

4 м

3,64 м

659

4,5 м

4,15 м

Подбирачи серия R

МОДЕЛТРАНСПОРТНА ШИРИНАРАБОТНА ШИРИНА (ЗЪБЕЦ ДО ЗЪБЕЦ)

30R

3 м

2,70 м

Локатор на дистрибуторите

Открийте най-близкия дилър до вас

Намирането на правилния хедер не може да е по-лесно. Вашият дилър на John Deere с удоволствие ще ви даде допълнителни съвети.

Намерете представителство

Хедери

Хедери за царевица

Хедери за царевица

Хедерите за царевица 300plus и 400plus се световно признати с високия си капацитет, надеждност и малка нужда от поддръжка.

Хедери за цели култури

Хедери за цели култури

Жътвата на цели растения за силаж е възможно най-ефективна с хедерите ProfiCut Zürn.