RTK SolutionsРешения за аграрен мениджмънт (AMS)

  • Съвършена повторяемост
  • Високо ниво на точност
  • Бърза връзка на сигнала
  • RTK базова станция, mRTK модем и mRTK MTG*
печат
PLACEHOLDER ALT TEXT

RTK: Ненадмината точност и повторяемост:

Ако се занимавате с високопрецизно земеделие, сигналът RTK все още е най-доброто решение по отношение на точност, повторяемост и време за прихващане на сигнала. RTK елиминира всякаква възможност за отклонение на сигнала на глобалната система за спътникова навигация и ви предлага уникална точност от +/- 2,5 см от линия до линия.
С RTK е достатъчно само веднъж да запаметите границите на полето. Ако имате нужда от такава повторяемост, например за системата за контрол на секциите на прикачния инвентар, няма да искате всяка година да се връщате, за да запаметявате границите отново. Ще пестите време всеки ден: разполагате с пълната RTK точност винаги и от самото начало. Отнема по-малко от 1 минута!
Като потребител на Starfire 6000 RTK получавате до 14 дни достъп до сигнал RTK Extend.

PLACEHOLDER ALT TEXT

Статична RTK Базова станция

Радио RTK работи със статична локална базова станция в или близо до вашето поле. Това може да бъде вашата собствена станция или станция на дилърска мрежа. Той следи съзвездието GPS / GLONASS сателити и непрекъснато предава високо-точност +/- 2,5 cm хоризонтално преминаване на преминаване към приемника StarFire на оборудваното с RTK превозно средство. Чудесно решение, особено ако работите в открит терен с добра видимост към базовата станция.

PLACEHOLDER ALT TEXT

Мобилен RTK модем 4G LTE

Корекционен сигнал Mobile RTK се предава чрез клетъчна технология. Това осигурява повтаряща се точност, дори в разпръснати полета и в хълмист терен. Мобилният RTK модем 4G LTE е напълно интегриран и прикрепен към приемника StarFire. С две високопроизводителни антени и монтажната позиция на покрива на кабината имате наистина оптимално приемане и стабилност на сигнала. Той не само поддържа най-новия 4G LTE мобилен комуникационен стандарт, но също така и 3G, както и 2G като резервно решение.

PLACEHOLDER ALT TEXT

Мобилен RTK сигнал на John Deere

Открийте най-интегрирания, усъвършенстван и ефективен начин за използване на RTK. Новият мобилен RTK сигнал на John Deere не е съвместим само с нашия mRTK 4G LTE модем, но може да бъде получен и чрез вградената система JDLink на нашите машини. Това ви спестява разходите за отделен хардуер за модем, допълнителни планове за данни (SIM-карта) и лиценз за мобилен RTK достъп.

*Mobile RTK е допълнителна RTK технология, налична в избрани държави